• Головна
  • Наступного тижня для проїзду відкриють ділянку Личаківської: деталі
16:09, 12 січня 2018 р.

Наступного тижня для проїзду відкриють ділянку Личаківської: деталі

Проїзд транспорту дозволять на частині від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика.

З суботи, 20-го січня, у Львові планують відкрити для проїзду вулицю Личаківську, на ділянці від Круп’ярської до Котика. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

За словами речника «Львівавтодору» Олексія Хміля, наразі основні роботи на цій ділянці зосередженні на підключенні каналізації від житлових будинків до загального колектора, влаштуванні колії та трамвайних плит.

«Для відкриття руху автомобілів тут ще необхідно завершити роботи по влаштуванню колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів. Паралельно ведуться роботи на наступній ділянці дороги: від вулиці Б. Котика до вулиці Черемшини», — зазначив Олексій Хміль.

Нагадаємо, капітальний ремонт Личаківської розпочався 25-го березня 2017 року. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість робіт становить 6 млн євро. Реконструкція вулиці здійснюється у три етапи. Перший — роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова. Другий — ремонт ділянки від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика. І третій етап — ремонтні роботи від вул. Б.Котика до вул. Пасічної.

До слова, одну з найбільш проблемних для Львова вулиць — Замарстинівську почнуть ремонтувати не раніше березня, після завершення тендерних торгів та отримання всіх дозволів.

Читайте також на нашому сайті:

Кабмін визначив, скільки державних вихідних українці матимуть у 2018-му. Перелік

Хто ти із учасників команди "Загорецька Людмила Степанівна" (ТЕСТ)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вулиця_Личаківська #Львів #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...