• Головна
  • Брати Капранови у Львові роздаровують свій “Щоденник” друзям з ФБ (ФОТО)
10:53, 13 вересня 2012 р.

Брати Капранови у Львові роздаровують свій “Щоденник” друзям з ФБ (ФОТО)

“Чи буде українська книга після виборів?” - круглий стіл на таку темі відбувся на фрумі видавців у Львові вчора, 12 серпня. В ньому взяли участь відомі літератори, видавці, політики та громадські діячи.

Відомі письменники брати Капранови, які теж взяли участь у обговоренні,  після цього практично дарували свій роман “Щоденник моєї секретарки” для друзів з ФБ, встановивши спеціальну ціну -  40 грн.

“Для друзів та підписаних з ФБ. На Форумі "Щоденник моєї секретарки" можна придбати за спеціальною ціною - 40 грн. Процедура проста - підходите до стенду "Зеленого Пса" (№127, перший поверх), повідомляєте, що ви з нами разом на ФБ і говорите пароль: "Українська платформа СОБОР" (це назва партії, що поступилася нам місцями у своєму списку). Ну а ми будемо перед входом на Форум біля Запорожця торгувати "Приворотним зіллям". Побачимося!”, - написали брати в соцмережі.

До речі, там же вони повідомили, що не виключають появи продовження “Щоденника”, проте коли вийде книжка, не знають, тому що "Капранови - не Донцова, і видавати по 4 книги на рік" не можуть. “Роман повинен визріти”, - кажуть брати.

Брати Капранови у Львові роздаровують свій “Щоденник” друзям з ФБ (ФОТО), фото-1

 4

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...