• Головна
  • Нічого не бояться: відділення російського "Сбербанку на просп.Чорновола активно ремонтують після пожежі та готують до відкриття (ФОТО)
16:10, 26 грудня 2017 р.

Нічого не бояться: відділення російського "Сбербанку на просп.Чорновола активно ремонтують після пожежі та готують до відкриття (ФОТО)

Відділення російського "Сбербанку" на просп. В.Чорновола,2, яке на початку жовтня цього року майже повністю згоріло внаслідок пожежі, активно ремонтують та готують до відкриття.

Як розповіли в коментарі кореспонденту 032.ua в прес-службі "Сбербанку", наразі у відділенні банку тривають ремонтні роботи, після завершення яких фінустанова планує відновити свою роботу.

"Банк приймає комплексні заходи задля підвищення безпеки установи. банк принимает комплексные меры по повышению безопасности учреждения. Акцент робиться на попередженіі негативних проявів щодо банку за рахунок посилення взаємодії з охоронними компаніями та правоохоронними органами. Багато відділень "Сбербанку", в тому числі у Львові, перебувають під цілодобовою охороною", - зазначили в прес-службі "Сбербанку".

Нагадаємо, що в ніч на 26 грудня, невідомі розтрощили вікна та двері у російському відділенні "Сбербанку" на вулиці Городоцькій, 147

Зазначимо, що у квітні цого року поблизу будівлі банку на проспекті Чорновола, 2, активісти провели безстрокову акцію протесту. Учасники акції вимагали від влади закрити російський бізнес в Україні, а відділення банку люди прикрасили наліпками  зі словами: "Це банк країни агресора, він буде закритий", а поблизу будівлі "Сбербанку" облаштували наметове містечко.

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові лунали сирени: стало відомо, чому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...