• Головна
  • Куди піти на вихідних: огляд найцікавіших подій
23:10, 15 грудня 2017 р.

Куди піти на вихідних: огляд найцікавіших подій

У славетному місті Лева настає пора передноворічних святкувань. Тому, сайт 032.ua створив для Вас добірку найцікавіших подій, які відбудуться у Львові 16 та 17 грудня.

Скандинавське Різдво у Львові

В суботу львів’янам та гостям нашого міста у затишній та родинній атмосфері пропонують поринути в атмосферу святкування Скандинавського Різдва. Тут вас навчать розмальовувати дерев’яні новорічні іграшки, листівки або прикраси до Нового року та Різдва. Крім того, буде можливість взяти участь у Hygge майстерні та послухати про секрети щасливих данців, а також послухати про різдвяні традиції в Скандинавії. З детальною програмою заходу можна ознайомитись ТУТ.

OneDayShop#16.ChristmasStory.

Куди піти на вихідних: огляд найцікавіших подій, фото-1

До Львова з’їдуться найталановитіші хендмейдери України, які представлять на ярмарку власноруч виготовлені товари, які можна буде придбати та прикрасити свою домівку до новорічно-різдвяних свят. Програма заходу ТУТ.

Проект сучасного мистецтва FRANKO LABORATORIUM

Мистецьку інтерактивну акцію спеціально для Дому Франка упродовж кількох місяців готували студенти Львівської національної академії мистецтв. Вони створили 30 арт-проектів такими засобами як відео-арт, інсталяція, цифрове мистецтво, аудіо-арт, перформанс, мистецтво об’єкту. Захід триває у Львівському літературно-меморіальному музеї імені І.Франка. Вхід – вільний.


Відкриття новорічної ялинки.

У неділю, 17-го грудня, напередодні дня Святого Миколая на проспекті Свободи уЛьвові, засвітять головну новорічну ялинку. Крім того, цього ж дня Львівський осередок Національної скаутської організації «Пласт» передасть мешканцям міста Вифлеємський Вогонь Миру.


Виставка “Портрет міста”

На основі творів мистецтва відображений один із найважливіших періодів в історі Львова - першого поділу Речі Посполитої (1772), коли Галичина переходить у склад Австрійської імперії, а місто Лева стає столицею Королівства Галичини і Володимирії. Виставка діє в Національному музеї імені Андрея Шептицького, що на просп.Свободи, 20. Вхід вільний.

Додамо, що повну програму заходів, які відбудуться у Львові 4 та 5 листопада, Ви можете знайти у розділі “Афіша” нашого сайту.

Читайте також на нашому сайті:

Куди піти у Львові з дітьми на вихідних

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...