• Головна
  • Куди піти у Львові з дітьми на вихідних
19:45, 15 грудня 2017 р.

Куди піти у Львові з дітьми на вихідних

Ось уже й добігає до кінця другий тиждень грудня, наближаються свята... Якщо Вам не хочеться ще тиждень-два чекати, щоб поринути у святкову атмосферу, ця добірка подій на вихідних, 16 і 17 грудня, від сайту 032.ua стане у нагоді Вам та Вашій родині.

Пригода Святого Миколая

Куди піти у Львові з дітьми на вихідних, фото-1

16 та 17 грудня о 16:00 та 18:30 у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться дитячий мюзикл-казка про Святого Миколая за участі капели “Дударик” та “Rock Orshestra”. Історія розповідає, як сили мороку намагаються завадити Святому Миколаю рознести подарунки дітям, а сили добра - Ангели, Кіт, Чортенята і Маленький Принц змагаються із ними. Вартість квитків: 100 — 250 грн.

Прем’єра вистави “Святкові сни”

Куди піти у Львові з дітьми на вихідних, фото-2

16 грудня о 14:00, 16:00 та 17 грудня о 16:00 Львівський театр ляльок покаже вибагливій публіці від 3 до 103 років виставу на тему зимових свят. Сюжет розповідає про Святка та Дзвінку, які очікують подарунків та у передсвяткову ніч опиняються в казковому мареві, де на них чекають пригоди та неймовірні враження. У виставі представлять етнічні символи, колядки та візії. Вартість: 50 грн, дітям до 2-х років не потрібно купувати квитки.

Прем’єра вистави “Різдвяна історія”

Куди піти у Львові з дітьми на вихідних, фото-3

17 грудня об 11:00 у Театрі Лесі (вул. Городоцька, 36) відбудеться прем’єра вистави для всієї родини за повістю Чарльза Діккенса. Рекомендовано для дітей від 10 років. Вартість: 50 — 70 грн.

Казкове свято Миколая

Куди піти у Львові з дітьми на вихідних, фото-4

17 грудня о 13:30 наймолодших львів’ян запрошують у Центр Шептицького (вул. Козельницька, 2а), аби поринути в атмосферу казки. У програмі: лялькова вистава “Чарівна ніч”, презентація книги “У країні сирних коників”, Миколай та його помічники із подарунками, майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас із соломи, аплікацій з ангелятами, сирних коників та розпис імбирних пряників. Вхід вільний.

Відкриття головної ялинки у Львові

Куди піти у Львові з дітьми на вихідних, фото-5

17 грудня о 18:00 діти зможуть побачити, як засяє вічнозелена красуня на площі перед Львівською Оперою. Традиція прикрашати ялинки походить ще з 12 століття і неодмінно означає початок зимових святкувань. Нагадаємо, що цьогоріч красуню Львову подарувала мешканка Брюхович.

Автор: Є. П. спеціально для 032.ua.

Більше актуальної інформації про події у Львові можете знайти у розділі Афіша на нашому сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #діти #вихідні #свята #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...