• Головна
  • Трамвай №6 змінить напрямок руху
11:31, 7 вересня 2012 р.

Трамвай №6 змінить напрямок руху

 З наступного тижня трамвай №6 курсуватиме по вул.Городоцькій у напрямку з залізничного вокзалу.

Як розповіли у ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні та завтра на вул.Городоцькій, 55-57 (біля церкви Анни) прокладатимуть тимчасову колію та контактну мережу. У зв’язку з цим від сьогодні, 7 вересня, з 15:00  і до 22:00  8 вересня половина проїзної частини вул.Городоцької, 55-57 буде закрита для руху транспорту.

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, ЛКП «Львівелектротранс» прокладе частину тимчасової колії, яка з’єднає стару трамвайну колію та нову, яка була прокладена у процесі реконструкції вул. Городоцької, і трамвай №6 зможе курсувати по вул.Городоцькій у напрямку від залізничного вокзалу.

Нагадаємо, відповідно до співпраці з ЄБРР щодо ремонту доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, буде відремонтована з заміною трамвайних колій і вул.Городоцька на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус». Роботи виконуватимуть вже у наступному році.

Як уточнили у ЛКП «Львівелектротранс», з наступного тижня трамвай №6 курсуватиме так: з залізничного вокзалу по Городоцькій на вул.Липинського, а з вул.Липинського по вул.Хмельницького, вул.Підвальній, вул.І.Франка, вул.Вітовського, Київській, Бандери і на вокза

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...