• Головна
  • Офіційно: в поліції висунули підозру виноватцю смертельної ДТП на Львівщині за участі кортежа Петра Димінського
18:24, 12 грудня 2017 р.

Офіційно: в поліції висунули підозру виноватцю смертельної ДТП на Львівщині за участі кортежа Петра Димінського

Наразі правоохоронці намагаються з’ясувати місцеперебування розшукуваного, після чого винуватцю визначать міру запобіжного заходу. 

Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіції України, пише 032.ua.

Наразі в поліції не називають конкретного прізвища підозорюваного. Відомо, що мова йде про винуватця смертельної аварії, яка сталася 18-го серпня цього року поблизу села Ямельня, внаслідок якої загинула 31-річна Наталія Тріла.

Нагадаємо, що мова йде про ДТП з кортежем львівського олігарха та власника футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського. За свідками очевидців події, саме іномарка бізнесмена, за кермом якої перебував сам Димінський, протаранила автомобіль "Опель", якою керувала 31-річна дівчина. Вона від отриманих травм загинула на місці події.

В поліції зазначають, що тоді вину за аварію взяв на себе інший чоловік, однак слідчі після призначення низки необхідних процесуальних дій встановили відсутність факту керування автомобілем тим чоловіком, який спочатку назвався водієм «Мерседеса».

"Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів того, що автомобілем «Мерседес» керувала інша особа. У зв’язку з цим, 7 грудня слідчі повідомили цьому громадянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 286 (ч.2) ККУ", - йдеться на сайті Нацполіції.

Додамо, що винним в смертельній аварії себе визнав охоронець Димінського Андрій Борщ. і 20 серпня Галицький районний суд Львова заарештував чоловіка. Та вже 5 вересня йому змінили міру запобіжного заходу і відправили під цілодобовий домашній арешт.

Натомість, сам Петро Димінський за кілька днів після резонансної ДТП покинув територію України та вилетів у Швейцарію.

Зазначимо, що нещодавно стало відомо про те, що матір загиблої Марія Тріла відмовилася від претензій до учасників ДТП, отримавши матеріальну компенсацію. 

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові оприлюднили рейтинг маршруток міста. Подробиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...