• Головна
  • У Львові хочуть перейменувати вул. Чехова
14:12, 7 грудня 2017 р.

У Львові хочуть перейменувати вул. Чехова

Відповідну пропозицію зареєстрував Назар Мединський 7 грудня на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Петиція була створена “у зв’язку з відсутністю вулиці, яка б мала назву на честь конкретних Героїв Небесної Сотні”, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

“Пропонуємо перейменувати вулицю Чехова, на якій знаходиться головний військовий медичний госпіталь Західного оперативного командування - локацію де теперішні Захисники України щодня проходять реабілітацію та лікування, на вулицю Бойківа Володимира - Героя України (посмертно) та водночас Захисника України. Львів'янина, якого було жорстоко вбито трьома пострілами 19 лютого 2014 року на Майдані Незалежності у Києві”, - наголосив автор петиції.

Вулиця Чехова у Львові на карті

Вулиця Чехова у Львові на карті

Зі слів Назара Мединського, Володимир Бойків був справжнім ангелом-охоронцем своєї країни, мужнім Захисником України та гідно закарбував роль Львова в історії нашої Держави.

“Він продовжив справу свого батька Бойківа Василя, який був бійцем Дивізії "Галичина" та дав своєму сину хороший приклад, як саме потрібно боротись за волю та добробут своєї Держави”, - резюмував львів’янин.

Зазначимо, що у Львові на завершальній стадії перебуває розробка детального плану території парку "Високий Замок", у межах якого збираються спорудити Меморіал Небесної Сотні.

Нагадаємо, раніше у Львові зареєстрували петицію за збереження автентичної бруківки на вул. Бандери.

Читайте також:

Львів придбає приміщення Медіатеки на Рясному.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #петиція #Чехова #перейменування #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...