• Головна
  • Смертельна ДТП з Димінським: в поліції приховують результати експертизи ДНК з автомобіля олігарха
10:25, 27 листопада 2017 р.

Смертельна ДТП з Димінським: в поліції приховують результати експертизи ДНК з автомобіля олігарха

За три місяці після смертельної ДТП за участі кортежа відомого львівського олігарха, власника ФК "Карпати" Петра Димінського, внаслідок якої загинула 31-річна Наталя Стріла.

Двоюрідний брат Наталії Стріли на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розкрив нові подробиці щодо розслідування цієї справи.

Так, за словами Степана Мацевка, правоохоронці досі не повідомили результати експертизи ДНК, яка була взята з автомобіля Димінського після ДТП. Більше того, правоохоронці не допускають рідних загиблої до проведення слідчих експертиз.

"На самому початку представники керівництва силових структур кричали вголос що взято біологічні зразки з подушки безпеки "Мерседеса" Димінського, є вже результати експертизи ДНК, зразки ці однієї особи і це точно не охоронця Борща. Минуло вже більше трьох місяців. Тепер питання: хто ж тоді був за кермом? Де результати експертизи ДНК? Чому їх не оприлюднюють? З нашого боку було надано безліч клопотань про залучення нас, як потерпілих, або наших адвокатів до всіх слідчих експериментів. Написано багато офіційних звернень про присутність нас під час проведення усіх експертиз", - йдеться в дописі Мацевка.

Нагадаємо, 18 серпня поблизу села Ямельня автомобіль "Mercedes S 65 AMG", який належить Петру Димінському, протаранив автомобіль "Opel Astra", в салоні якого перебувала 31-річна Наталя Тріла. Внаслідок аварії жінка померла на місці. Вину за смертельну ДТП взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ, якого зголодом арештували правоохоронці. Чоловіка спершу тримали в СІЗО, а згодом відпустили під домашній арешт. Натомість, сам олігарх наступного дня після ДТП вилетів до Швейцарії, де перебуває й досі.

Зазначимо, що раніше адвокат Андрія Борща просив Апеляційний суд взяти свого підзахисного на поруки керівника фірми "Ібіс", де той працював.

Разом із тим, на початку вересня правоохоронці обшукали офіс олігарха Петра Димінського. Радник МВС України Антон Геращенко пояснив, що там шукали зразки ДНК, які можуть належати львівському бізнесменові.

Читайте також на нашому сайті: 

Евакуація у торгових центрах та "Ревізор": чим запам'ятався львів'янам цей тиждень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Димінський #ДТП #розслідування #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...