• Головна
  • Олігарх Петро Димінський буде співпрацювати зі слідством
13:01, 26 серпня 2017 р.

Олігарх Петро Димінський буде співпрацювати зі слідством

Олігарх Петро Димінський буде співпрацювати зі слідством

Олігарх та власник футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський буде співпрацювати зі слідством, у справі щодо смертельної ДТП, в якій він проходить як свідок.

Відповідну заяву зробив адвокат олігарха Микола Лисий, пишуть "Українські новини", повідомляє сайт 032.ua.

"Він готовий і буде співпраюцвати зі слідством", - сказав адвокат Петра Петровича. 

Зазначимо, що чоловік не уточнив, якою саме буде співпраця між Димінським та правоохоронцями. Невідомо так, чи з'явиться олігарх на допит, який призначено на 28 серпня.

Зазначимо, що львівський бізнесмен вже двічі не приходив на допит до слідчих у цій справі. А 22-го серпня стало відомо, що олігарх на приватному літаку полетів у Швейцарію. 

Нагадаємо, що 18 серпня поблизу села Ямельня автомобіль "Mercedes S 65 AMG", який належить Петру Димінському, протаранив автомобіль "Opel Astra", в салоні якого перебувала 31-річна Наталя Тріла. Внаслідок аварії жінка померла на місці ДТП.

Родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський. Натомість охоронець бізнесмена заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG.

Додамо, що за фактом скоєння ДТП у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України 43-річного чоловіка, котрий заявив, що у момент зіткнення за кермом "Мерседеса" перебував саме він. Суд обрав відносно нього міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...