• Головна
  • У Львові планують здійснити комплексне обстеження пасажиропотоків
18:01, 24 листопада 2017 р.

У Львові планують здійснити комплексне обстеження пасажиропотоків

24 листопада у мережі з’явилась інформація про те, що в управлінні транспорту підтримали ідею активістів підрахувати кількість пасажирів у громадському транспорті.

Як розповів у коментарі сайту 032.ua в. о. керівника міського управління транспорту Олег Партика, великі сподівання у цьому плані покладають на впровадження електронного квитка.

«Якщо будемо певні, що електронний квиток почне працювати в кінці цього року чи на початку наступного, тоді, відповідно, не буде доцільно проводити обстеження пасажиропотоку, оскільки квиток вже сам визначить кількість людей, які матимуть валідатор», - сказав Олег Партика.

Окрім цього, ситуацію планують дослідити комплексно. Зокрема, в. о. керівника управління транспорту розповів, що звернувся у один з навчальних закладів, аби отримати роз’яснення: як правильно скласти технічне завдання, чи взагалі реально це здійснити і як. Відповіді наразі не отримав.

«Щодо коштів, теж поки не орієнтуємось, скільки це буде коштувати, на що просити, як просити. Якщо будуть кошти й відповідне рішення, мусить бути проведений тендер. Такі дослідження тривають не менше 6 місяців», - пояснив Олег Партика.

Слід зазначити, що обстеження пасажиропотоків збираються провести у всьому громадському транспорті Львова і сподіваються, що це дозволить визначити не лише кількість пасажирів, але й подальші дії: кількість транспорту на маршрутах, клас автобусів, графіки руху тощо.

Нагадаємо, у Львові може зрости вартість проїзду в автобусах. Сайт 032.ua з’ясовував чому, коли і на скільки.

Читайте також:

У Львові на двох трамвайних маршрутах скоротили кількість вагонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #транспорт #автобуси #маршрутки #трамваї #тролейбуси #пасажиропотік #Партика #ЛМР #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...