• Головна
  • Благодійний Фонд «Рух молоді» допомагає будувати спортивні майданчики по всій Україні
Новини компаній
09:00, 22 листопада 2017 р.

Благодійний Фонд «Рух молоді» допомагає будувати спортивні майданчики по всій Україні

Новини компаній

Сьогодні в Україні склалася критична ситуація в спорті. Молодим спортсменам часто, навіть, немає де тренуватися. Фонд «Рух молоді» допомагає вирішувати такі проблеми та пропонує більше можливостей для занять спортом та яскравого дозвілля.

За останні роки «Рух молоді» успішно реалізував низку соціальних благодійних проектів, допомагаючи людям, які ведуть активний та здоровий спосіб життя, постійно займаються спортом.

З 2011 року, з моменту створення фонду, в Білій Церкві побудували кращий шкільний стадіон в Україні, який складається з футбольного міні-поля, баскетбольного майданчика та майданчика для воркауту. Також в різних містах України побудовано 43 спортивних майданчика для воркауту.

За ініціативи фонду проводяться футбольні та хокейні турніри, змагання з воркауту, стрітболу, а також квести для школярів та студентів. Засновники фонду проводять веломарафони та розвивають спортивний туризм.

Білоцерківець Володимир Полочанінов разом з відомим українським футболістом - Анатолієм Тимощуком у 2011 році заснували благодійний фонд «Рух молоді». Таким чином, засновники намагаються підтримувати активний та здоровий спосіб життя серед української молоді, допомагають відновлювати існуючі та будувати нові спортивні майданчики.

«Ми виступаємо за активний і здоровий спосіб життя, за прагнення зробити себе та навколишній світ кращим, за право бути успішною та щасливою людиною та громадянином. І це — єдиний можливий шлях для нас та наших однодумців» - відзначає Володимир Полочанінов.

Спільно з громадськими активістами, підприємцями, небайдужими містянами, батьками учнів фонд «Рух молоді», на умовах 50% + 50% від загальної вартості, встановлює нові сучасні знаряддя для спорту по всій Україні.

Долучитися до проектів може кожен бажаючий, для цього необхідно лише подати відповідну заявку на офіційному сайті фонду: "Рух молоді".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#благодійнийфонд #рухмолоді #спортивнімайданчики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...