• Головна
  • Львів’янка на престижному конкурсі краси нагадала світу про війну в Україні. Відео
21:23, 1 листопада 2017 р.

Львів’янка на престижному конкурсі краси нагадала світу про війну в Україні. Відео

Наприкінці жовтня, у В’єтнамі відбувся фінал світового конкурсу краси Miss Grand International 2017, у якому взяла участь львів’янка Сніжана Танчук.

Сильна і зворушлива промова дівчини не залишила байдужим нікого, адже нагадала всім: попри жахливі часи насилля та війни, потрібно прагнути миру, інформує кореспондент сайту 032.ua.

«У цьому світі, де живе понад 7 мільярдів людей, немає нічого гіршого, ніж війна, яка знищує найважливіше з того, що мають люди — життя. Люди, не забуваймо про це! Світ сходить з розуму, ми перестаємо чути одне одного у часи конфліктів та воєн. Заради чого ми воюємо?!», - наголосила Сніжана Танчук.

За словами львів’янки, аби встановити необхідний мир і процвітання на землі, зупинити зло, слід об’єднатися й стояти до кінця, а також почати більше любити й поважати одне одного.

У своїй промові, Сніжана Танчук нагадала усьому світу про те, що Україна вже четвертий рік перебуває в стані війни та закликала громадськість, як українка та як майбутня мати, зупинити війну й насильство.

«Я хочу, щоб наші діти народжувалися під мирним небом і ніколи не чули слова "війна"», - сказала львівська красуня, після чого зал вибухнув оплесками.

Нагадаємо, львів’янка Сніжана Танчук була удостоєна титулу "Королева України 2017" та увійшла в десятку найгарніших учасниць конкурсу Miss Grand International 2017. Усього в конкурсі, який має на меті змінити світ на краще, взяло участь 77 дівчат із різних країн.

Промову Сніжани Танчук на Miss Grand International 2017 (англійською) можна переглянути тут:

Раніше сайт 032.ua писав про те, як львівський скрипаль-віртуоз вразив публіку на польському шоу талантів.

Читайте також:

ТОП-10 містичних місць у Львові та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #львів’янка #СніжанаТанчук #конкурскраси #промова #032
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,76
EUR
42,58
42,68
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...