• Головна
  • Куди краще не їхати: ТОП-10 найгірших доріг у Львові
23:58, 27 жовтня 2017 р.

Куди краще не їхати: ТОП-10 найгірших доріг у Львові

032.ua підготував для Вас рейтинг найгірших доріг у місті. 

Перше місце

Перше місце ми вирішили віддати дорозі на вулиці Шевченка. Львівські водії уже два роки чекають, коли ж розпочнеться ремонт дороги на ділянці від вулиці Татарбунарської до перетину із вулицею Ярослава Мудрого, але поки що чують лише обіцянки. 

Друге місце

Срібло ми віддали дорозі на вулиці Замарстинівській. Вона уже давно потребує ремонту і виглядає немовби після бомбардування. До речі, колись, щоб привернути увагу до стану цієї дороги, активісти обмалювали ями білою фарбою і "посадили" туди дерева та квіти.

Додамо, що нещодавно критично великі ями на вулиці Замарстинівській трохи засипали, втім, невідомо чи це допоможе надовго. 

Куди краще не їхати: ТОП-10 найгірших доріг у Львові, фото-3, Фото: Варта 1

Фото: Варта 1

Нагадаємо, що спершу у міськраді обіцяли, що ремонт дороги розпочнеться цього року, втім згодом масштабний ремонт перенесли на 2018 рік.

Третє місце

Бронзу віддаємо дорозі, що на вулиці Чернівецькій, яка веде до Головного залізничного вокзалу. Ще у 2015 році ми писали , що ця дорога вкрита суцільними ямами, а автомобілям важко їздити розгромленою бруківкою. З того часу нічого не змінилось.

Четверте місце

Четверте місце у рейтингу посідає дорога на вулиці Бандери. Тут уже давно треба перекласти бруківку. Звісно, у міськраді про це знають. Кажуть, реконструкцію розпочнуть уже наступного року.

П'яте місце 

П'ятірку найгірших у нашому рейтингу закріпляє дорога на вулиці Вітовського. Як і у попередніх випадках, її теж обіцяють відремонтувати уже не перший рік.

Шосте місце

Шосте місце ми віддаємо дорозі, що на вулиці Тернопільській, що у Сихівському районі Львова. Насправді ця дорога спочатку не була у нашому списку, але після того, як львів’янка Liuda Shevchuk на сторінці Варти-1 у соціальній мережі Фейсбук опублікувала світлини цієї дороги, ми не могли її проігнорувати. На фото видно, що на дорозі не лише проїхати неможливо, а й пройти.

Фото: Liuda Shevchuk

Сьоме місце

Сьоме місце у рейтингу найгірших посіла дорога на вулиці Конюшинній. Львівські водії кажуть, що тут суцільні ями, а коли дощі – дорога перетворюється на озеро. Дехто навіть вважає, що гіршої дороги у Львові не знайдеш.

Восьме місце

Восьме місце у нашому рейтингу посідає дорога на вулиці Залізничній. Якщо не хочете платити за ремонт своєї машини, то краще припаркуйте її десь в районі Привокзальної і йдіть пішки.

Дев’яте місце

Передостаннє місце ми віддаємо ділянці дороги на вулиці Богдана Хмельницького. Якщо не бути уважним на ділянці дороги від Епіцентру і до вулиці Волинського, то доведеться їхати на СТО. 

Десяте місце

І останню сходинку у нашому рейтингу ТОП-10 найгірших доріг Львова, посідає дорога на вулиці Опришківській, яку часто називають: "дорога на Високий Замок". Найгірша ділянка дороги на вулиці Опришківській саме на перетині із вул. Богдана Хмельницького. 

Автор: Ірина ТРУШ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...