• Головна
  • Протягом липня у Львові закрито три інтерактивні заклади
12:29, 20 серпня 2012 р.

Протягом липня у Львові закрито три інтерактивні заклади

Припинили роботу інтерактивні заклади за адресами: вул. Т. Шевченка, 360, пр. Шевченка-вул. Дж. Дудаєва, вул. Солодова, 1.

Крім того, 12 липня правоохоронні органи вилучили 18 системних блоків та опечатали інтерактивний заклад на вул. Зелена, 73.

Як розповідають у відділі торгівлі ЛМР, щотижня у районах міста проводяться рейди серед інтерактивних клубів з метою перевірки дотримання законодавства про гральний бізнес.

Станом на 1 серпня цього року у Львові функціонувало 49 інтерактивних закладів. На початок року у Львові налічувалося 55 інтерактивних закладів (інтернет-клубів, інтернет-кафе).

Довідка

3 листопада 2011 року на сесії Львівської міської ради прийнято ухвалу, відповідно до якої виконавчі органи міської влади проводять контроль за всіма закладами, де здійснюється гральний бізнес: інтерактивними клубами, Інтернет-кафе, комп’ютерними клубами та Інтернет-клубами.

Заборона грального бізнесу діє в Україні з 15 травня 2009 року, після прийняття Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». В Україні зайняття гральним бізнесом карається штрафом від десяти до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті ж дії, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за зайняття гральним бізнесом, караються обмеженням волі на строк до п'яти років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,06
40,15
EUR
43,05
43,13
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...