• Головна
  • Завтра у Львові затвердять нові ціни на місячні картки для проїзду в електротранспорті. Деталі
10:05, 28 вересня 2017 р.

Завтра у Львові затвердять нові ціни на місячні картки для проїзду в електротранспорті. Деталі

Нову вартість абонементів на проїзд у міських трамваях і тролейбусах затвердить виконавчий комітет.

На пленарному засіданні виконкому ЛМР, яке проведуть завтра, 29-го вересня, змінять вартість абонементів на проїзд у міському електричному транспорті. Відповідне питання внесене до порядку денного засідання виконавчого комітету.

Відтак, за пропозиціями «Львівелектротрансу», новий абонемент окремо на тролейбус або трамвай львів’янам має коштувати 140 гривень. За абонементну картку, яка охоплюватиме два види транспорту проситимуть 230. Учні та студенти за абонемент лише на трамвай чи тролейбус платитимуть 70 гривень. Картка на обидва види транспорту коштуватиме 115. Крім того, у львівських тролейбусах і трамваях мають з'явитися триденні проїзні квитки.

За інформацією Zaxid.net, яку видання оприлюднило вчора, вартість абонементів зросте, але не так радикально, як пропонують у «Львівелектротрансі». За загальний місячний абонемент у львів’ян проситимуть 120 грн. За пільговий – вдвічі менше.

Як прокоментував для 032.ua речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, про нову ціну абонементів можна буде говорити уже після затвердження її виконкомом.

До слова, на сайті міськради тривало опитування львів'ян щодо нової вартості абонементів. Найбільшу кількість голосів містяни віддали за варіант «не більше 150 гривень на місяць».

Нагадаємо, раніше Іван Бондар розповів 032.ua, що тариф на абонементи, який діяв у місті, був суттєво заниженим. З 1-го вересня у Львові підвищили вартість загального квитка на проїзд в електротранспорті до 3 гривень, а пільгового – до 1,5.

Читайте також на нашому сайті:

У Львові планують масштабну подію для велолюбителів

Яка дорога у Львові у найгіршому стані. Опитування

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#електротранспорт #абонемент #виконком #Львів #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...