• Головна
  • Саакашвілі перебуває у Львові: куди йому обов'язково слід сходити
16:28, 11 вересня 2017 р.

Саакашвілі перебуває у Львові: куди йому обов'язково слід сходити

Уже незабаром Саакашвілі вирушить у великий тур  українськими містами, а поки він у Львові, ми підготували інформацію, куди йому обов'язково слід сходити.

Відділ поліції 

Враховуючи проблеми нашого гостя із тим, що у нього вчора вкрали паспорт, йому обов'язково треба піти у поліцію і написати заяву про крадіжку. 

Судячи з того, що Саакашвілі спілкувався із журналістами біля готелю “Леополіс”, саме там він зараз і проживає із сім'єю. Щоб зекономити час, він може написати заяву у поліцію або звернутися за консультацією до правоохоронців у Львівське міське управління поліції, що на вулиці Степана Бандери або ж у ГУ НП у Львівській області, що на площі Григоренка,3. 

Саакашвілі перебуває у Львові: куди йому обов'язково слід сходити, фото-1

Центр туристичної інформації 

Саакашвілі уже неодноразово гуляв із мером нашого міста Андрієм Садовим вулицями Львова, але міський голова – людина зайнята і має багато роботи, тому існує ймовірність, що доведеться погуляти містом без нього. 

Саакашвілі гуляє із Садовим вулицями Львова. 08.08.2014 рік, Фото: Андрій Поліковський / iPress.ua

Саакашвілі гуляє із Садовим вулицями Львова. 08.08.2014 рік, Фото: Андрій Поліковський / iPress.ua

Щоб прогулянка була цікавою і запам'яталася надовго слід звернутися у Центр туристичної інформації. 

Він у приміщенні Ратуші ( вхід від фонтану Нептун, зліва від центрального входу в Ратушу) за адресою площа Ринок,1.  Тут можна отримати усю необхідну інформацію про Львів, спланувати свою прогулянку і нарешті відпочити. 

Львівські автобуси 

Під час брифінгу Саакашвілі сказав, що збирається проїхати по всіх регіонах України і максимально об'єднуватися з індивідуальними людьми, різними політичними силами . Поки Саакашвілі у Львові, ми вважаємо, йому обов'язково слід поспілкуватися із жителями нашого міста.

Найбільш балакучі львів'яни - в комфортабельних міських автобусах, особливо, коли повертаються після роботи і їдуть, наприклад, на Сихів, в Рясне-2, на Пасічну чи на Левандівку. Так, як у години пік на дорогах Львова затор, а в маршрутках дуже багато людей, наш гість зможе поспілкуватися із багатьма львів'янами, розпитати у них, що їх турбує і про що вони мріють. 

Ресторани грузинської кухні 

Після тривалої прогулянки містом і спілкуванням із львів'янами слід добре поїсти. Звісно, повечеряти можна і в ресторані готелю, але у Львові є багато чудових закладів, які спеціалізуються на грузинській кухні, то навіщо ж відмовляти собі у задоволені. 

Один із таких ресторанів є на вулиці Івана Федорова, 14 і має назву “Хінкальня”. 

Саакашвілі перебуває у Львові: куди йому обов'язково слід сходити, фото-3

Якщо ж там не сподобається, то можна піти і в інші львівські заклади і необов'язково грузинської кухні. У спецпроекті "Тест-драйв закладів Львова" нашого сайту, можна знайти інформацію про те, у які заклади Львова варто йти і чому, а у які - ні. 

Паспортний стіл 

Звісно, не слід забувати і про проблеми із громадянством. Тому Саакашвілі обов'язково треба завітати в одне із відділень Управління державної міграції служби України Львівської області. Наприклад, на вулиці Руданського,3. 

Саакашвілі перебуває у Львові: куди йому обов'язково слід сходити, фото-4

P.S. 032.ua продовжує слідкувати за ситуацією, яка склалася навколо Саакашвілі і його перебування у Львові. Ми щиро сподіваємося, що наші поради допоможуть усім охочим спланувати свій день, зекономлять час і позбавлять стресу. 

Читайте також на нашому  сайті:

ТОП-10 тез, які озвучив Саакашвілі у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Саакашвілі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...