• Головна
  • На Львівщині знайшли тіло задушеної дівчини
13:01, 31 серпня 2017 р.

На Львівщині знайшли тіло задушеної дівчини

Дівчину з Тернопільщини, яку тривалий час розшукували, знайшли на Яворівщині, де її задушив місцевий мешканець.

Про зникнення дівчини 14-го липня тернопільським працівникам поліції повідомив її батько, інформує відділ комунікації поліції Львівської області з посиланням на яворівських правоохоронців.

24-річну дівчину оголосили в розшук та передали її дані в усі відділи та відділення Нацполіції України.

Згодом тернопільські правоохоронці з’ясували, що дівчина могла поїхати у Яворівський район Львівської області. За цією інформацією працівники Яворівського відділу поліції встановили, що 2-го серпня в одне з сіл району дійсно приїжджала розшукувана. Тут вона зустрілась з 24-річним місцевим жителем.

Зізнавшись у злочині, чоловік розповів, що познайомився з дівчиною по телефону та запросив її приїхати в гості. По приїзді він зустрів гостю і пара пішла на прогулянку до озера неподалік села. Після інтимних стосунків дівчина почала насміхатись зі свого партнера. Тоді він задушив її, пішов додому по лопату, повернувся на місце скоєння вбивства та закопав тіло.

На місці, яке вказав зловмисник, поліціянти виявили задушену дівчину. Чоловіка затримали. Йому інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Зловмисника можуть позбавити волі терміном від семи до п’ятнадцяти років. Триває досудове слідство. Правоохоронці з’ясовують обставини вчинення злочину.

Читайте також на нашому сайті: Адвокат охоронця Петра Димінського проситиме суд відпустити затриманого Андрія Борща на поруки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#задушили_дівчину #Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...