• Головна
  • Дружина водія Димінського зустрілася із рідними Наталії Тріли, яка загинула у резонансній ДТП
15:18, 23 серпня 2017 р.

Дружина водія Димінського зустрілася із рідними Наталії Тріли, яка загинула у резонансній ДТП

Петро Димінський ФОТО - ZIK

Петро Димінський ФОТО - ZIK

До матері загиблої внаслідок ДТП за участю авто власника ФК "Карпати" Петра Димінського Наталії Тріли завітали рідні його охоронця Андрія Борща, який проходив у справі про смертельну аварію.

Про це повідомив двоюрідний брат загиблої Степан Мацевко, пише tsn.ua.

За словами чоловіка, 22 серпня до матері Наталії приходив представник охоронної фірми, а також дружина та матір Борща, аби вибачитися.

Брат загиблої розповідає, що охоронець, який прийшов до будинку загиблої, був обвішаний диктофонами.

Коли ж Марія Тріла попросила жінок присягтись на Біблії, що за кермом Mercedes був Андрій Борщ, ті відмовились.

Нагадаємо , що учора радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що  22-го серпня, слідство отримало незаперечні докази того, що за кермом іномарки "Мерседес", яка протаранила "Опель" Наталі Тріли, був зовсім не 43-річний охоронець Димінського.

Того ж дня Петро Димінський на приватному літаку вилетів зі Львова у Женеву.

Як відомо, правоохоронні органи вирішили провести експертизу слідів біологічних матеріалів, які лишилися на подушці безпеки в автомобілі "Мерседес". За інформацією Геращенка, Димінський мав прийти в прокуратуру сьогодні, 23-го серпня, аби здати пробу ДНК. 

Нагадаємо, як повідомляв раніше сайт 032.ua, 18-го серпня на трасі "Київ - Чоп" поблизу села Ямельня, сталася смертельна ДТП внаслідок якої загинула місцева мешканка, 31-річна Наталія Тріла. За попередньою інформацією, близько 15:00 вона на своєму автомобілі "Опель" повертала з траси в напрямку села, коли в неї врізалося авто "Мерседес".  Внаслідок отриманих травм померла на місці події.

Родичі загиблої переконані, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, який потім потім пересів у позашляховик своєї охорони, який супроводжував олігарха. Вину за смертельну ДТП взяв на себе 43-річний Андрій Борщ - охоронець Петра Петровича. Незабаром суд заарештував підозрюваного на 2 місяці без права внесення застави.

Та вже 21-го серпня в соціальній мережі Facebook опублікували відео перших хвилин аварії поблизу села Ямельня. На відео видно сивого чоловіка у білій сорочці, який дуже схожий на Петра Димінського.

Додамо, що сьогодні, 23 серпня на 10:00, Димінського П.П. було викликано повісткою для проведення слідчих дій у приміщення службового кабінету слідчого відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Бандери, 1.

Втім, він не з’явився. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Димінський #смертельна_ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...