• Головна
  • У Львові затримали на хабарництві працівника регіонального управління СБУ
14:55, 23 серпня 2017 р.

У Львові затримали на хабарництві працівника регіонального управління СБУ

Фото, відео: 032.ua

Фото, відео: 032.ua

22 серпня, слідчі та оперативники СБУ задокументували факт вимагання неправомірної вигоди та майна старшим оперуповноваженим одного з відділів УСБУ в Львівській області.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

За словами т.в.о. військового прокурора Львівського гарнізону Тараса Кохалика, працівник СБУ вимагав від власниці одного з розважальних закладів у центрі Львова 10 тисяч американських доларів неправомірної вигоди та перереєстрацію транспортного засобу (BMW Х5) з її чоловіка на підставну особу.

У Львові затримали на хабарництві працівника регіонального управління СБУ, фото-1

Із заявою про цю справу до прокуратури звернулася безпосередньо власниця клубу, якій опероуповноважений сам запропонував закрити кримінальне провадження та не перешкоджати діяльності її клубу за вказані «послуги».

Як встановили правоохоронці, працівник СБУ та потерпіла до цього були знайомі. Також відомо, що порушнику 32 роки, в органах працює з липня 2011 року.

«Затримання здійснювали таким чином: у МРЕО відбувалась перереєстрація на правопорушника. І у момент підписання договору купівлі-продажу із законного власника на підставну особу, нами було припинено злочин, проведено огляд місця події, вилучено документи. У цей же час, паралельно, на робочому місці було затримано працівника СБУ», - пояснив Тарас Кохалик.

Вимагача затримано відповідно до ст. 208 КПК України, проводяться слідчі дії, планується повідомлення підозри затриманому за ч. 3 ст. 189 та ч. 2 ст. 364 КК України та обрання запобіжного засобу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від посади.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Читайте також: Посадовця львівського аеропорту судитимуть за хабарі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #СБУ #прокуратура #хабарі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...