• Головна
  • Квартира або кімната для вашого студента
Новини компаній
12:59, 18 серпня 2017 р.

Квартира або кімната для вашого студента

Новини компаній
Квартира або кімната для вашого студента

Добігла кінця чергова вступна кампанія. Батьки і нові студенти видихнули з полегшенням і ледь відійшли від хвилювань і турбот, пов'язаних зі вступом. Але на батьківські плечі лягають нові завдання. І одне з них – це оренда квартири у Львові або кімнати для своїх чад.

Ця закономірна тенденція повторюється з року в рік, тому в серпні завжди традиційно підвищується попит на послуги з оренди житла. Люди шукають оптимальні варіанти квартир і кімнат і роблять це досить активно, адже вже з вересня юнакам і дівчатам потрібно відвідувати заняття у вишах.

Звичайно всі «дідівські» методи пошуку житла поступово відходять у минуле: навіть люди старшого покоління рідше користуються газетами, оголошеннями на стовпах та іншими подібними способами. Що вже говорити за молодь. Оптимальний, найшвидший і надійний варіант – це електронні дошки оголошень в інтернеті.

По-перше, це просто. Дистанційно, сидячи у себе вдома перед комп'ютером, можна переглянути всі варіанти і відібрати відповідні. По-друге, це зручно. Зазвичай на сайтах розміщено багато фотографій квартири або кімнати, яка здається в оренду, і ви зможете в повному обсязі і точно зрозуміти, що це за об'єкт. Відповідно не доведеться марно витрачати час на огляд квартир, які виглядають зовсім не так, як про них розповідає ріелтор.

І по-третє, якщо це сучасна і розумна дошка оголошень, тут є можливість стежити за рейтингом орендодавців, переглядати інші їхні об'єкти і більш точно представляти, з ким ви маєте справу. Це може оберегти вас від можливих невдач з непрофесійними або безвідповідальними авторами оголошень. До того ж на таких сайтах як правило є можливість безпосередньо написати власнику квартири і відразу проговорити з ним всі моменти, які потребують уточнення.

Квартира або кімната для вашого студента, фото-1

Всім перерахованим критеріям, зокрема, відповідає нова дошка оголошень OBYAVA.ua, яку все частіше і частіше українці вважають кращою серед інших подібних сайтів.

З тих корисних сервісів, про які вам корисно було б знати, також відзначимо можливість фільтрування оголошень за важливими для вас критеріями, а також можливість підписатися на цікавий тип оголошень. Тобто ви можете задати потрібні вам параметри квартири, наприклад, 1-кімнатна, вторинне житло, Сихівський район, необхідна площу і так далі. Інформація про всі нові оголошеннях за цими запитами буде надходити вам на електронну пошту. Це зручно та економить час.

І насамкінець кілька корисних порад.

- У разі, коли маєте справу з агенцією нерухомості, обов'язково поцікавтеся її історією та відгуками клієнтів.

- Під час заселення, обов'язково перевірте роботу всього обладнання, що є в квартирі. Це стане запобіжником неприємних несподіванок.

- Обов'язково враховуйте завантаженість доріг і відстань від квартири до вашої роботи або навчання.

- Наявність підписаної всіма сторонами угоди оренди – гарантія вашого захисту від непередбачуваних ситуацій, які можуть виникнути в подальшому. Обговоріть всі нюанси щодо основних умов угоди. Неодмінно уважно прочитайте угоду перед тим, як ставити підпис.

- Якщо ви передаєте власнику орендованої нерухомості будь-які грошові кошти, обов'язково візьміть розписку і зберігайте її протягом усього терміну оренди. Якщо переказуєте гроші на картку Привату, зберігайте чеки.

- Після операції залишайте свій відгук щодо орендодавця на електронній дошці оголошень. Цілком можливо комусь він буде корисним і також заощадить час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #орендаквартири #OBYAVA.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...