• Головна
  • Експертиза автомобіля, який збив жінку поблизу церкви в центрі Львова, досі не завершена
16:00, 15 серпня 2017 р.

Експертиза автомобіля, який збив жінку поблизу церкви в центрі Львова, досі не завершена

Експертиза автомобіля, який збив жінку поблизу церкви в центрі Львова, досі не завершена

У Львові досі розслідують справу щодо резонансної ДТП, яка сталася 18-го червня цього року на площі Соборній, поблизу церкви Святого Андрія.

Як повідомили 032.ua в прокуратурі Львівської області у відповідь на наш інформаційний запит, станом на 8 серпня експертиза щодо технічного стану автомобіля "Тойота Прадо" ще незавершена.

Нагадаємо, що 18 червня, близько 11:00, біля церкви святого Андрія, що розташована на площі Соборній, автомобіль "Toyota Land Cruiser" збив двох людей та перекинувся. В ДТП загинула львів'янка 1967 року народження і постраждала жінка, 1976 року народження, жителька м. Стебник Дрогобицького району. 

Згодом, журналісти "Варти-1" назвали ім’я винуватця ДТП. Вони, посилаючись на власні джерела, стверджують, що за  кермом автомобіля перебував колишній працівник ДАІ Віктор Макаришин, який звільнився із служби півтора роки тому. А вже за деякий час журналісти видання"Zahid.net" встановили, що свого часу Макаришин Віктор Григорович справді працював старшим інспектором батальйон ДПС ДАІ ГУМВС України у Львівській області і у нього є автомобіль "Toyota Land Cruiser".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...