• Головна
  • Куди йдуть підприємці із Вконтакте?
Новини компаній
11:00, 10 серпня 2017 р.

Куди йдуть підприємці із Вконтакте?

Новини компаній
Куди йдуть підприємці із Вконтакте?

У вас була сторінка-магазин у Вконтакте, але тепер писати на неї стали не дуже часто? Що робити, якщо клієнтів стало менше, а їсти все одно хочеться?

Після заборони українським провайдерам давати населенню доступ до ряду ресурсів, в тому числі і соціальної мережі Вконтакте, однією з груп людей які постраждали від цього, стали підприємці. І я зараз не про кафе і ресторани, а про тих, хто продавав виключно завдяки соціалкам: одяг, взуття, телефони, випічку, послуги, інше.

Напевно, до кожного з нас додавалися в друзі подібні магазини і деяких ми з задоволенням додавали, адже це досить зручно: інтерфейс звичний, завжди можна уточнити потрібний розмір і ціну, а іноді й поторгуватися.

Але в травні ситуація трохи змінилася, адже заходити у Вконтакте стало складніше і потік клієнтів для подібних магазинів впав. Що робити? Йти в Facebook? Або відразу на завод?

Нижче наведено список безкоштовних і умовно безкоштовних способів розміщувати свій товар у мережі інтернет.

Куди йдуть підприємці із Вконтакте?, фото-1

Коментарі на форумах

  • Шукаємо форуми з цільовою аудиторією, яка нас цікавить (я взяв для прикладу дитячий одяг, Україна).
  • Заходимо в відповідний розділ [Для дитини> Дитячий майданчик> Одяг для дитини] вникаєте в чому суть розділу. Тут це "який одяг для дитини зручніший?" І пишемо свій коментар, можна від імені одного або двох користувачів, скажімо "дівчата, я своїй крихітці ось тут купувала [посилання на ваш магазин] все зручно і доставили швидко". Головне, щоб коментар був "в тему" і виглядав "живим". Бажано, щоб ваш акаунт теж був "живим", але це вже не так важливо.

#Безкоштовно #Нудно #ВажкоСпрогнозуватиРезультат

Куди йдуть підприємці із Вконтакте?, фото-2

Facebook та інше

Чи не Вконтакте єдиним, адже у нас ще є маса соціальних мереж, хороших і не дуже. І нехай ви думали їх освоювати при інших умовах, але голод і брак клієнтів буде поштовхом для освоєння нових горизонтів. Десь зручніше розписати про товар, десь фото краще видно, десь краще працюють хештеги. Пробуйте, можливо саме тут ваш покупець.

#Безкоштовно #ЯкТутПоставитиЛайк

Куди йдуть підприємці із Вконтакте?, фото-3

Магазин в магазині

Є маса сайтів, які дозволяють створити свій магазин всередині них, і продавати свої товари. Ви заходите на один з таких сайтів, або на кілька, або на все, і створюєте свій магазин. Якщо вам сподобається та чи інша платформа, то ви можете спробувати заплатити за своє просування. Але акцент швидше на те, що замовлення будуть пасивно капати. Не часто і не багато, але все ж.

#НаКожномуСайтіСвоїОбмеження #ПропонуютьПерейтиНаПлатнеРазміщення

Куди йдуть підприємці із Вконтакте?, фото-4

Сайти міста

Можливо, не всі з вас знають, але на нашому сайті, і будь-якому іншому сайті міста, ви можете розміщувати свої оголошення. Розміщення безкоштовне і не потребує від вас багато часу. Плюс, ви можете вибрати як одне місто, так і кілька. Скажімо Харків (057), Київ (044), Одеса (048). Залежно від того, які міста ви охоплюєте.

При бажанні, будь-яке своє оголошення ви зможете окремо просувати. Таким чином, вам не потрібна якась вагома сума для того, щоб ваш товар \ послугу побачили ще більше людей - платне просування у нас від 5 гривень.

#Зручно #Доступно #ВартоСпробувати

Куди йдуть підприємці із Вконтакте?, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...