• Головна
  • У Львові фура в'їхала у припаркований автомобіль: фото та подробиці з місця аварії
23:08, 9 серпня 2017 р.

У Львові фура в'їхала у припаркований автомобіль: фото та подробиці з місця аварії

У Львові фура в'їхала у припаркований автомобіль: фото та подробиці з місця аварії

Сьогодні вночі, на вулиці Хуторівці, водій грузового автомобіля скоїв наїзд на припаркований транспортний засіб Mercedes-Benz білого кольору, а потім втік з місця аварії.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Патрульні перевірили прилеглу територію та виявили також пошкоджений дорожній знак «Дати дорогу». Очевидці події показали напрямок руху автомобіля. Інспектори оглянули територію одного з ринків та виявили припаркований транспортний засіб, який мав характерні пошкодження та сліди білої фарби. Патрульні побачили в автомобілі водія та попросили його пояснити свої дії.

Чоловік поводився агресивно, документів на право керування, на транспортний засіб та поліс страхування він не мав, а також в нього були наявні ознаки алкогольного сп’яніння.

Результат перевірки на стан сп’яніння – 1.62 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму. Крім цього, чоловік почав погрожувати власнику автомобіля, який він пошкодив, а на зауваження інспекторів не реагував.

Патрульні затримали правопорушика та склали протокол за дрібне хуліганство. Також на чоловіка склали протокол за створення ДТП, втечу з місця ДТП, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та постанову за керування без необхідних документів. Тепер долю цього правопорушника буде вирішувати суд.

Фото з місця події:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #аварія #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...