• Головна
  • Кошти субвенції ЛМР спрямують також на розвиток територій, - Ганущин
23:28, 13 липня 2017 р.

Кошти субвенції ЛМР спрямують також на розвиток територій, - Ганущин

Фото: Львівська облрада

Фото: Львівська облрада

Частину зі 150 мільйонів гривень субвенції на 2017 рік, наданої Львівською міськрадою для налагодження системи поводження з ТПВ, у області спрямують не лише на вивезення й утилізацію відходів, але й на виконання умов Меморандуму для соціально-економічного розвитку територій.

Як повідомили у прес-службі Львівської облради, кошти підуть на задоволення соціально-економічних потреб окремих громад, які підтримали Львів.

«Якщо цього фінансового ресурсу не вистачить, то, однозначно, Львівська міська рада повинна буде додати коштів містам», - заявив голова облради, Олександр Ганущин.

У ході сесії Львівської облради, депутати додали 6 мільйонів гривень на виконання умов Меморандуму з органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища для захоронення, поводження з ТПВ, що утворюються у Львові.

Відтак, станом на нині, територіям, які приймають сміття зі Львова, обласна рада виділила 21 млн грн, а Львівська міська рада – 11 млн грн.

Нагадаємо, 13 липня, Львівська обласна рада ухвалила Програму заходів для налагодження системи поводження з ТПВ у м. Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #облрада #сміття #ТПВ #Ганущин
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...