
Реклама
12:39, 7 червня 2017 р.
Холодильний стіл
Реклама

Із усього розмаїття холодильного обладнання особливою функціональністю відрізняються холодильні столи. Вони не тільки мають охолоджувальну робочу поверхню з великою площею, але і призначені для зберігання готової кулінарної продукції на роздавальних лініях закладів ресторанного типу, а також для підприємств торгівлі і харчування. Холодильний стіл має стільницю з корозійностійкої сталі, мармуру, пластика. Жодна професійна кухня не обходиться без холодильних столів, які можуть значно зберегти кухарям час при перенесенні різних інгредієнтів або вже готових страв для охолодження. Також ці столи можуть використовуватися в лікарнях, аптеках і лабораторіях. Компанія «Restlife» реалізує ресторанне обладнання з великим вибором якісних холодильних столів з харчової нержавіючої сталі, що відповідають всім нормам безпеки на https://restlife.com.ua/holodilnoe-i-morozilnoe-oborudovanie/holodilnie_morozilnie_stoly/.
За температурними режимами холодильні столи існують наступних видів:
• Столи середніх температурних режимів від 0 до +10 градусів Цельсія. Підходять для збереження запакованих або поміщених в ємкості продуктів.
• Столи низьких температурних режимів від -5 до -20 градусів Цельсія. Використовуються для зберігання заморожених продуктів.
• Столи з комбінованими температурними режимами. Може підтримуватися низька температура всередині охолодженого продукту або зовні.
Всі холодильні столи можуть експлуатуватися при температурі повітря до +40 градусах Цельсія.
За функціональним призначенням виділяють:
• Стіл Саладетти – вид холодильного столу, у якого верхня частина призначена для гастроемкостей. В них зберігають готові до подачі страви, а також складові частини інгредієнтів для закусок і легких страв, що перешкоджає змішуванню запахів. За допомогою Саладетти шеф-кухар тримає компоненти для салатів поблизу і в будь-який момент може створити кулінарний шедевр, при цьому не потрібно приносити інгредієнти з холодильника, підрізати їх. Піцерії та ресторани широко застосовують Саладетти для організації робочого процесу кухаря.
• Стіл для бару. Це холодильний стіл у вигляді стільниці з невеликим баром.
• Стіл для піци. Необхідний вид обладнання для приготування піци. Виготовлені із гранітної або мармурової стільницею, столи дуже зручні для створення заготовок для піци. Також вони обладнані спеціальною установкою для охолодження, що підтримує необхідний температурний режим в певних зонах столу. Кожна модель столу має різну робочу температуру. Деякі столи оснащуються спеціально призначеними місцями і вітринами для збереження компонентів в гастроємності.
• Стіл для кафе. Робоча поверхня має охолоджувальний ефект, що виконує таке ж саме призначення, що і стіл для піци.
Установка холодильних столів в ресторанних приміщеннях практична і корисна, тому що дозволяє поєднувати робочу зону з процесом охолодження. Відмінний дизайн, прекрасні технічні характеристики роблять їх незамінним обладнанням для професійної кухні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:20
Вчора
15:18
Вчора
14:16
Вчора
ТОП новини
Оголошення
07:49, 10 червня
07:49, 10 червня
18:44, 18 червня
18:44, 18 червня
live comments feed...