• Головна
  • У Львові запрацювали три станції зважування сміття
13:56, 6 липня 2017 р.

У Львові запрацювали три станції зважування сміття

На фото: Сергій Бабак. Джерело фото: http://city-adm.lviv.ua/

На фото: Сергій Бабак. Джерело фото: http://city-adm.lviv.ua/

Усі три станції зважування сміття, які місто підготувало до експлуатації, вже працюють.

Про повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, інформують у прес-служба ЛМР.

Сміттєві ваги розташовані у різних районах міста. За інформацією департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради, одна вага стоїть на вул. Шевченка, інша - на території ЛКП «Збиранка», третя – поблизу ринку «Шувар», що на Сихові. Ваги стоять на вулиці. Машина з відходами заїжджає на вагу, після чого спеціально призначений лаборант обраховує вагу відходів, віднявши від загальної ваги паспортну вагу машини.

За словами заступника міського голови Львова з питань ЖКГ, було відновлено ваги на ЛКП «Збиранка», інвестовано кошти і замовлено комп’ютерну систему для автоматичного зважування і контролю.

“Про те саме ми домовились з приватним підприємцем на вул. Шевченка на території колишнього підприємства «Автонавантажувач». В тестовому режимі ці ваги ще два тижні тому почали працювати. Також велись переговори за нашою ініціативою по "Шувару" про використання цих ваг. Вже два тижні працюють ваги на ЛКП "Збиранка" та на вул. Шевченка, а "Шувар" готувався як третя точка для зважування", - зазначив Сергій Бабак.

Додамо, що комплексні роботи над кожною зі сміттєвих ваг коштували близько 50 тис. грн. Комплекс робіт включає як механічні доопрацювання, так і встановлення програмного забезпечення. Такий комплекс робіт на ЛКП «Збиранка» було профінансовано містом, на інших вагах – коштом небайдужих підприємців.

Нагадаємо, 29 червня 55 депутатів Львівської міськради підтримали ухвалу, відповідно до якої повноваження з вивезення ТПВ було передано ЛОДА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сміття #ваги #Сергій_Бабак
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...