Реклама
10:20, 26 червня 2017 р.

Вдала ідея

Реклама
Вдала ідея

Одного разу, мені у голову прийшла ідея – треба зробити ремонт. Я довго вмовляла чоловіка, і в решті решт, він мене послухався. В майбутньому ми переконалися, що ця ідея була не просто хорошою, а чудовою.

Пошук відповідної фірми

Ми вирішили не робити ремонт самостійно, оскільки у нас не вистачило б для цього ні знань, ні сил, тому ми почали шукати вирішення проблеми в інтернеті. На сьогодні існує безліч фірм, які здатні здійснити ремонт квартир Львів, але як вибрати якісну?

Моя колега порадила нам звернутися в компанію «Ремонтік». Ми вирішили послухатися її ради і як мінімум, відвідати сайт цієї компанії.

Загальна інформація на сторінці компанії була викладена звичною мовою і включала абсолютно усі нюанси, які необхідно знати їх майбутньому клієнтові. Нам це сподобалося – нічого зайвого і ніяких нереальних обіцянок. Ціни теж були прийнятними, тому ми вирішили не шукати далі, і зупинити свій вибір на «Ремонтіку».

Паперова частина угоди

Поспілкувавшись по телефону з менеджером, ми залишили свою заявку і узгодили дату приїзду до нас фахівця. Робітник, який приїхав до нас виглядав солідно і вселяв довіру. У нас удома він:

  • ретельно оглянув приміщення, де ми планували зробити ремонт;

  • дізнався, що саме ми хочемо;

  • запропонував декілька варіантів з урахуванням наших побажань;

  • повідомив приблизну вартість робіт;

  • склав кошторис.

Складання кошторису це окреме питання, про яке теж хотілося б сказати пару слів. Оскільки ми не особливо розбираємося в ремонтних справах, нас досить просто обдурити, але майстер цим не скористався! Він давав розумні поради: на що звернути особливу увагу, на чому можна заощадити, і які матеріали кращі. При цьому, вартість не грала ніякої ролі, найголовнішим критерієм була якість.

Сам ремонт

Коли усі паперові питання були вирішені, ми призначили дату початку ремонту. Бригада прибула з ранку і приступила до роботи. Що хочеться сказати з приводу самого процесу:

  1. Все робилося швидко і кожен етап ми перевіряли особисто.

  2. Плата робилася частинами, за кожен етап окремо.

  3. Якщо виникали якісь питання або проблеми, нам тут же дзвонили щоб ввести в курс справи і погоджувати варіант рішення.

Якщо говорити коротко – щодня нам надавали звіт, про виконану роботу, з якого було видно, що хлопці насправді працюють швидко. У якості ми не сумнівалися, оскільки особисто за всім слідкували. Кінцевий результат перевершив усі наші очікування! Усім радимо звертатися саме сюди – remontik.lviv.ua, тут усі зроблять на рівні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...