• Головна
  • Садовий прокоментував свій вчорашній допит у Генпрокуратурі
16:10, 5 липня 2017 р.

Садовий прокоментував свій вчорашній допит у Генпрокуратурі

Джерело фото: прес-служба ЛМР.

Джерело фото: прес-служба ЛМР.

4 липня міського голову Львова Андрія Садового викликали на допит в якості свідка у Генпрокуратуру у справі компанії СТР, яка має збудувати у Львові великий індустріальний парк.

Як повідомили у прес-службі ЛМР, сьогодні Андрій Садовий під час зустрічі із журналістами прокоментував свій вчорашній допит.

За словами мера Львова, це банальний тиск і справа має політичний підтекст.

"Після того, як "Самопоміч" перейшла в опозицію, активізувалась робота усіх правоохоронних органів. У нас перевірки по усіх комунальних підприємствах, системна робота. Хай дивляться, ми відкриті. Мене здивували і збентежили вчора запитання слідчих прокуратури. Вони мали листочок, де були заготовлені питання. Навіть, якщо я вже дав відповідь, вони все одно повторювали запитання. Питання були з нерозумінням, що таке залучення інвестицій. Я звернувся офіційно, щоб протокол цього допиту можна було передати тим, хто в Україні відповідає за залучення інвестицій на державному рівні, спеціальна Агенція працює, щоб Прем’єр-міністр з тим ознайомився", - сказав він.

Також Садовий наголосив, що в СТР має працювати 3 тис людей, кожен з яких має сплачувати подохідний податок, який має поступати у місцевий бюджет.

"Там має бути 30 висококласних підприємств – це має бути основа. Якщо вони ще погодились заплатити кошти і купити землю, яка просто стояла – за це треба дякувати. А прокуратура починає це все ставити під сумнів. Однозначно, що це має політичний підтекст, щоб загальмувати цей процес. Поки що інвестор ще натхнення має, але ми би вже мали почати там будувати. Той завод, який вони планували тут, вони зараз почали будувати в Румунії. Не відкидають Львів, але не бажають сьогодні інвестори йти, враховуючи тотальну корупцію, непрозорість, яка є нашій державі, а Львів, який демонструє прозорість, постійно отримує удари. Ділянка належить громаді міста Львова", - зазначив Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Садовий #індустріальний_парк
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...