• Головна
  • Працівники Львівської ОДА прибирають Турку – бо місцева влада не спромоглася
16:00, 20 липня 2012 р.

Працівники Львівської ОДА прибирають Турку – бо місцева влада не спромоглася

Михайло Костюк розкритикував роботу голови Турківської РДА і мера міста. За ініціативою голови Львівської ОДА Михайла Костюка 200 працівників апарату та управлінь облдержадміністрації проводять сьогодні, 20 липня, прибирання та облаштування території міста Турка – для належної підготовки міста до проведення V Всесвітніх Бойківських фестин. До працівників Львівської ОДА також долучились 60 робітників Львівської залізниці.

Про це повідомили в прес-служба Львівської ОДА.

 Про допомогу в наведенні ладу у Турці Михайло Костюк попросив працівників Львівської ОДА відразу після свого візиту до міста – де керівник області ознайомлювався із ходом робіт з підготовки до Бойківських фестин.

 «Прикро, що у Турці ми побачили таку безгосподарність та  безвідповідальність. Керівництво району та міська влада Турки фактично не приклали жодних зусиль для елементарного впорядкування території. Такого ґатунку робота не витримує жодної критики, а чиновники, які так ставляться до власних обов'язків – заслуговують звільнення. Переконаний, що мине небагато часу і місцева громада оцінить роботу своїх очільників так, як вони того заслуговують», - наголосив Михайло Костюк.

 Голова Львівської ОДА також висловив обурення щодо ситуації із стихійною торгівлею на вулицях Турки, де продукти харчування мешканці з навколишніх сіл продають безпосередньо при дорозі.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...