• Головна
  • ТОП-7 локацій, де можна по-справжньому круто провести дитячий День народження
Партнерський спецпроект.
13:00, 8 вересня 2020 р.
Надійне джерело

ТОП-7 локацій, де можна по-справжньому круто провести дитячий День народження

Партнерський спецпроект.
ТОП-7 локацій, де можна по-справжньому круто провести дитячий День народження

Так важливо зробити дитяче свято по-справжньому незабутнім! Адже дітям так важливо, аби було весело, багато конкурсів, клоуни і багато іншого.

Тому ми вирішили полегшити Вам життя і підготували для Вас огляд локацій, де можна активно і весело провести дитяче день народження.

Ігрове антикафе «L.S.D.»Lviv South District



Для любителів ігрових приставок тут є FIFA 2016 , Mortal Kombat, Minecraft, GTA V та ще багато інших ігор, для любителів кмітливо позмагатись – квест-кімнати або настільні ігри: Dixit,  Saboteur, Scrabble, Джанга, Activity і т.д., для любителів потанцювати - X-box kinect із великим вибором видів танців від ламбади до танго. Ігри та розваги у LSD цікаві не лише дітям, але й дорослим. Також, Ви та Ваша дитина можуть обрати фільм або мультфільм для перегляду у міні-кінотеатрі безкоштовно. Ви оплачуєте лише за час перебування у закладі. Двоє дорослих, що наглядають за дітьми під час святкування дитячого дня народження, перебувають у закладі безкоштовно. Для батьків – є можливість замовити VIP-кімнату у закладі. Ви можете принести їжу із собою. В закладі є холодильник, куди можна поставити торт. Також, антикафе L.S.D. у Львові надає можливість замовити страви італійської кухні на дитяче день народження: піца, супи, салати та різноманітні десерти.

Де розташований? На вулиці Виговського на зупинці в сторону «Кінг Кросу» в підземному приміщенні.

Які ціни? Оплата тут здійснюється погодинно - 30 грн/год.

Контакти: 380930733822. Детальніше можете дізнатись ТУТ.

Майстерня Марципанів

Як тут можна провести дитячий день народження - є два варіанти:

Майстер-клас в майстерні. Ліпка з марципану – це весела, цікава та пізнавальна атракція особливо. Матеріал з яким працюють діти чимось схожий на пластилін, тільки має неперевершений аромат і ним можна ласувати в процесі створення. На майстер-класі дітки дізнаються не лише таємниці майстерної ліпки, а й цілий оберемок цікавих фактів про марципан.

Майстер-клас на виїзді. Професійні художниці додадуть барв дитячому святу. Виїзний майстер-клас проводиться для групи від 10 учасників. Шоколадно- марципановий майстер-клас пізнавальний та солодкий захід, який проводить особисто шоколатьє Майстерні Марципанів. Під час майстер-класу учасників вчать власноруч готувати цукерки та розповідають про ті тонкощі шоколадної справи, без яких солодощі не можуть стати особливими. Під час майстер-класу діти дізнаються багато цікавих і незвичних фактів про марципан та шоколад.

Де розташований? вулиця Вірменська, 25

Які ціни? 150 грн. коштує індивідуальний майстер - клас, якщо ви хочете більше дітей залучити, то тут вже буде дешевше, від двох осіб вартість 100 грн. І майстер - клас на виїзді буде коштувати 1000 грн при кількості від 1 до 10 осіб, якщо ж на святі планується більше, ніж 10 дітей, то це буде по 100 грн з людини.

Окрім майстер - класів тут можна замовити гарненький марципан на подарунок до дня народження як дитині так і дорослому. Деталі за цим посиланням http://marzipan.lviv.ua/shop/

Контакти:067 103 77 74.

"Ігроленд"

Ігроленд – це більше 13 років досвіду проведення дитячих свят! Тут – найкрутіші тематичні Дні народження на будь-який смак та вік. В Ігроленді точно знають, що потрібно гостям, а особливо – наймолодшим з них. Батьки забувають про всі турботи, пов'язані з організацією Дня народження – все це Ігроленд бере на себе. Тож під час святкування ви спокійно відпочиваєте у затишній зоні ресторану з повноцінним банкетним меню, а вашими дітьми у цей час займається наш професійний координатор. Найдрайвовіше паперове та неонове шоу, найкрутіші квести, поролонове шоу з найяскравішими селфі. Інтерактивні шоу-програми з анімаційними героями, під час яких ваша дитина опиняється у справжній казці, і все це – «під ключ» у закритій кімнаті Шоурум. Досвідчені професіонали допоможуть підібрати програму індивідуально для головного героя свята – вашого іменинника. Окрім цього, на дітей очікує найбільша в місті зона ігрових автоматів з призовими квиточками, безліміт на Батутній арені, величезний Лабіринт, дитячий майданчик для наймолодших наших гостей. І все це – всього лише за 110 грн за одну дитину!

Аніматори – від 225 грн, розваги – 110 грн будній/130 вихідний

  • Ігроленд 0671209398
  • http://igroland.com.ua
  • ТЦ Forum Lviv вул. Під Дубом, 7-Б, 3-й поверх
  • Відкритий щодня з 10:00 до 22:00

«Кузя»

ТОП-7 локацій, де можна по-справжньому круто провести дитячий День народження, фото-11



Спеціально розроблені сценарії відповідно до віку Вашого малюка передбачають різноманітні конкурси, завдання, пісні й танці, ігри та вікторини, шоу мильних бульбашок, аквагрим та безліч подарунків з кульок і обов’язково особливе привітання іменинника.Святкуючи тут день народження, ви матимете у своєму розпорядженні три великі кімнати. У двох, спеціально обладнаних, весело проводитимуть час ваші діти , а в третій накривається святковий стіл для дітей та батьків. Ви отримаєте наступні послуги: 2 години святкування (оренди приміщення), з яких 1,5 години  – з дітками бавляться два веселих аніматора за обраним Вами сценарієм. У подарунок безкоштовно працюватиме генератор мильних бульбашок і світломузика, а аніматори робитимуть дітям подарунки з кульок – конструкторів та малюватимуть святкове привітання імениннику.

Де розташовані? Вул. Саксаганського, 14 і  вул. Зубрівська, 32.

Які ціни? 900 грн.

Контакти: на вулиці Саксаганського тел.: (032) 275-10-11, (067) 310-67-20, на вулиці Зубрівській (032) 227-30-11, (067) 778-31-31, (063) 748-31-31. Детальніше можете дізнатись ТУТ.



VR Port – Клуб віртуальної реальності та квест кімнат у Львові

Всі люблять незвичайні свята. Хочете здивувати Вашу дитину та її друзів, або хочете організувати щось цікаве для себе?

Чому варто влаштувати дитячий день народження, корпоратив чи інше свято у VR Port?

  • Чому варто обрати VR? Вам та Вашій дитині вже набридли кіно, цирк та дитячі аніматори, і Ви шукаєте нових вражень? VR атракціони здатні приголомшити будь-кого.
  • Полюбляєте квест кімнати? Тут на вас чекають близько 10 квест кімнати у віртуальній реальності і 2 класичні «Втеча з львівської псих лікарні» та «Таємниця львівського цирку» . Тут подбали про вподобання кожного, тому підписали контракти з топовими розробниками vr розваг. 
  • Більше 40 варіантів vr ігор: Ви зможете відчути себе лучником чи ковбоєм, змагатись на космічній арені з друзями, та багато іншого. 
  • Тут можна святкувати і великими компаніями (до 18 людей) – Спеціально для святкувань ми розробили декілька пакетних пропозицій, з опцією Тільки Ви на локації.
  • VR Сертифікат – це найкрутіший подарунок на день народження.

Чому батьки обирають заклад VR Port для проведення дитячого свята?

  • Безпечний VR у Львові: Підлога вкрита гумовим покриттям, а стіни покриті м'якими матеріалами,
  • Сімейний відпочинок. Ви можете розслабитися разом з дітьми, оскільки VR ігри цікаві як дорослим так і дітям, хлопчикам і дівчаткам.
  • Зручність. У закладі є місце, де можна влаштувати фуршет із смаколиками та відпочинок між іграми.
  • VR Port - зробить свято унікальним та неповторним. Це буде одним з найяскравіших спогадів не тільки для дітей, але й для дорослих.

Де розташований? м. Львів, вул. Ставова, 7В (5хв від центру міста)

Сайт: https://vrport.me/

Fb.: https://www.facebook.com/vr.port.lviv/

Подробиці по пакетах святкувань:https://vrport.me/events

Ristorante Pizzeria Caffetteria - "Сім'я" 

Кожне дитяче день народження особливе, тому і святкування його має бути так, щоб жоден спогад не зникав з плином часу.  Дітям тут запропонують майстер-класи та святкові програми відповідно до віку. Більш дорослі діти можуть спробувати себе в ролі майстрів з приготування суші (Sushi party), або ж створити свій унікальний продукт з бізнес стратегією та впровадженням його на ринок (StartUP). Дітям молодшого віку до вибору велика кількість програм та героїв для проведення свята, майстер-класи з виготовлення піци, випікання кейків, попсів, приготування кенді бару. Улюблений герой-аніматор проведе танцювальну програму, квест, хімічні досліди, їстівні хімічні експерименти, аквагрим. Заклад має свою кондитерську, що забезпечить весь солодкий супровід свята. Також відповідно до тематики вечірки стіл іменинника може бути задекоровано святковими прикрасами. Завдяки просторим залам є можливість розмістити фотозону для зустрічі гостей та фотоспогадів. Для дорослих тут є класична італійська кухня, салати, паста, страви з морепродуктами, м'ясо з хоспера, просторий зал, паркінг та професійне обслуговування. Більше детальніше можна ознайомитись у соцмережах фейсбук та інстаграм або на  сайті.

Адреса: м.Львів, вул.Виговського 102 (фасадне приміщення ТВК Південний)

Телефони: +38 (032) 295 52 76 +38 (096) 776 11 77

Корпорація квестів "Gooda-boom" - це бум гарного настрою!

  • "Форт боярд"
  • "Аліса в країні чудес"
  • "Пірати Карибського моря"
  • "Гаррі Поттер"

для святкування дитячих днів народжень, випускних і інших свят. На дітей чекають майстри гри з цікавими активними і квестовими завданями, у тому числі зі зміями та екзотичними комахами. Також можливе проходження квест-кімнат. Після програм ви можете відсвяткувати свою подію в нашій затишній приймальні.

  • Вік: від 7 років.
  • Кількість дітей в групі: мінімально від 4 до 12, максимально - 25.
  • Розважальні програми і час: шоу-квести "Форт Боярд", "Аліса в Країні чудес", "Пірати Карибського моря", "Гаррі Поттер". Тривалість - від 1,5 до 5 годин (в залежності від обраного пакета).
  • Наявність кухні: їжу можна принести з собою або ми можемо допомогти вам із замовленням доставки їжі.
  • Присутність дорослих: необов'язково.
  • Ціни: група до 12 осіб - від 2400 до 5860 гривень.
  • Час роботи: 10.00 - 20.00.

Сайт: https://gooda-boom.com/lviv

Адреса: м.Львів, вул. Озаркевича, 4, поверх 4.

Телефони: +380960043131; +380930043131

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...