• Головна
  • В поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вчорашніх сутичок в облраді (ФОТО)
10:30, 31 травня 2017 р.

В поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вчорашніх сутичок в облраді (ФОТО)

За фактом заворушень у Львівській обласній раді, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 (ч.4 - (хуліганство) ККУ .

За інформацією відділу комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, хуліганам може загрожувати від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, як повідомляло раніше наше видання, у вівторок, 30-го травня, активісти влаштувати пікет перед входом у Львівську обласну раду. Вони вимагали від влади підписати амністію воїнам АТО, націоналізувати російський капітал в Україні, припинити постійне зростання тарифів на комунальні послуги та продовження мораторію на продаж землі до врегулювання економічної та соціально-політичної ситуації в країні. 

Спершу націоналісти влаштували акцію під стінами Львівської облради, згодом прийшли на саму сесію , щоб передати депутатам свої звернення і навіть заблокували роботу депутатів. Невдовзі у сесійній залі виникли сутички, внаслідок чого травми отримали 11 людей. 

Джерело фото: відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області 

Додамо, що голова облради Олександр Ганущин напереродні заявив, що правоохоронні органи мають дати правову оцінку націоналістам, які захопили обласну раду та зірвали пленарне засідання. 

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові без світла залишилась частина мешканців Шевченківського району.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...