• Головна
  • 5 новин про Львів, які ви могли проспати
09:26, 30 травня 2017 р.

5 новин про Львів, які ви могли проспати

Згадуємо головні та найбільш обговорювані новини вчорашнього дня, які стосуються Львова.

1. "Львівщина виконала весняний призов на 100%. Про це учора розповів львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко. Натомість, Львів, за його словами, провалив весняний призов в армію.

2. Мешканці житлового будинку на вулиці Крехівській після пожежі залишилися без світла, водо- та газопостачання. Нагадаємо, 28-го травня, у центральній частині міста спалахнула масштабна пожежа на даху житлового будинку. 

3.Львів’ян закликають підтримати 24-річного хлопця, який потребує пересадки кісткового мозку. Мова йде Дмитра Вавринюка, який вже близько двох років бореться з гострою В-клітинною лімфобластною лейкемією та потребує пересадки кісткового мозку. 

4. Учора стало відомо, що Львівщину з робочим візитом відвідає Гройсман. Планується, що він подивиться, як ремонтують дорогу Львів – Тернопіль.

5. У Львові стартувала профілактична акція «Здорове місто».  З 29 травня по 12 червня у спеціальних наметових містечках поряд з медичними закладами у кожному мікрорайоні міста львів’яни можуть отримати консультації спеціалістів, пройти медичне обстеження і навчитись надавати домедичну допомогу.

Більше новин про Львів читайте ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...