• Головна
  • "МАУ" оголосили про введення лоу-кост тарифів на своїх внутрішніх і міжнародних рейсах: відповіді на найпоширеніші запитання
22:21, 15 травня 2017 р.

"МАУ" оголосили про введення лоу-кост тарифів на своїх внутрішніх і міжнародних рейсах: відповіді на найпоширеніші запитання

12 травня "Міжнародні авіалінії України" оголосили про введення лоу-кост тарифів на своїх внутрішніх і міжнародних рейсах середньої протяжності.

Про це інформує 032.ua, посилаючись на інформацію avianews.com.

Коштувати такі польоти можуть від 240 до 1300 грн. Щоправда дешеві місця оголошені на найнижчі сезони, коли завантаження крісел невелике. 

Тож ми склали для вас відповіді на найпоширеніші запитання.

На які маршрути діють лоу-кости тарифи?

Нові лоукост тарифи МАУ доступні на всі внутрішні рейси авіакомпанії, а також на рейси середньої дальності в Європу, на Близький Схід і в Азію.

Залежно від дальності польоту напрямки поділені на чотири зони:

Зона 1Україна (внутрішні рейси)
Зона 2

Латвія, Литва, Польша, Туреччина, Німеччина, Фінляндія, Швеція, Грузія, Угорщина, Вірменія, Чехія, Австрія

Зона 3

Швейцарія, Бельгія, Італія, Греція, Кіпр, Нідерланди, Великобританія, Білорусь, Молдова.

Зона 4

Казахстан, ОАЕ, Ізраїль, Іспанія, Франція, Іран, Йорданія та Азейбарджан.

"МАУ" оголосили про введення лоу-кост тарифів на своїх внутрішніх і міжнародних рейсах: відповіді на найпоширеніші запитання, фото-1

Терміни бронювання і ціни:

лоу-кост тариф МАУ діє при бронювання не менш, аніж  за 6 місяців до вильоту. А найнижча ціна доступна при бронюванні не менш, аніж за 10 місяців до вильоту.

Маршрутна зона

Ціна при бронюванні за 10 місяців

Ціна при бронюванні за 8 місяців

Ціна при бронюванні за 6 місяців

Зона 1

від $9

від $19

від $29

Зона 2

від  $21

від $29

від $49

Зона 3

від $31

від $39

від $59

Зона 4

від $41

від $49

від $69


Як переглянути ціни і купити квиток?
Переглянути вартість і купити лоукост квитки можна тільки на сайті МАУ.
 
Як бронювати?
Класичні авіакомпанії застосовують принцип ціноутворення, згідно з яким два окремо куплених квитка туди і назад зазвичай коштують дорожче в порівнянні з єдиним квитком туди-назад. Ціноутворення за тарифом лоу-кост МАУ робить з розрахунку польотів в одну сторону. Це означає, що якщо купувати квитки туди і назад окремо, вони будуть коштувати як єдиний квиток туди-назад.

"МАУ" оголосили про введення лоу-кост тарифів на своїх внутрішніх і міжнародних рейсах: відповіді на найпоширеніші запитання, фото-2

Чи є якісь обмеження? 
Тариф лоу-кост не поширюється на перельоти зі стикуванням. До прикладу, якщо ви бажаєте летіти з Одеси через Київ в Амстердам, то вам доведеться купити два окремих квитка: Одеса-Київ і Київ-Амстердам.
Лоу-кост квитки МАУ не підлягають обміну, поверненню і іншим змінам навіть зі сплатою штрафу. Всього на рік авіакомпанія планує продавати близько 500 тис. квитків за тарифом лоу-кост.

Що можна провозити?
Провозити безкоштовно можна тільки один предмет ручної поклажі з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 7 кг і особисту річ, наприклад, дамську сумочку або ноутбук. Для власників Panorama Club Classic / Premium діє збільшена норма ручної поклажі - 12 кг замість 7 кг. Багаж можна докупити окремо за стандартними тарифами.

Що з харчуванням?

Харчування за тарифом лоу-кост не надається. У польоті безкоштовно пасажирам надається тільки вода. На міжнародних рейсах харчування й напої можна купити на борту або ж замовити заздалегідь за плату.

Як щодо картки Panorama Club?

card_nn2

Пасажири по квитках лоу-кост не зможуть заробляти милі в програмі лояльності МАУ Panorama Club. Також не будуть зараховуватися польотні сегменти, які необхідні для підвищення рівня статусу карти. Тариф лоу-кост не передбачає можливість використання миль для підвищення класу обслуговування з економічного на бізнес або ж для отримання знижки на покупку квитка.

Чи є якісь безкоштовні опції?

На даний момент пасажири за тарифом лоу-кост зможуть реєструватися на рейси МАУ в аеропорту безкоштовно. В процесі онлайн-реєстрації, яка починається за 48 годин до вильоту, пасажири можуть безкоштовно вибрати місце в літаку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...