• Головна
  • Лише три міста Львівщини готові приймати львівське сміття (ВІДЕО)
15:35, 10 травня 2017 р.

Лише три міста Львівщини готові приймати львівське сміття (ВІДЕО)

Незважаючи на те, що 21 квітня було підписано Меморандум з представниками ЛОДА, Львівської облради та містами Львівщини про довгострокову співпрацю щодо прийняття ТПВ зі Львова, станом на сьогодні  співпрацюють зі Львовом частково міста Буськ, Новояворівськ, Червоноград.

Інші ж міста, які підписали меморандум, наразі ТПВ не приймають. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міський голова Львова, Андрій Садовий, інформують у прес-службі Львівської міськради. 

"Ми на сьогодні 2/3 міста маємо почищені і прибрані, а 1/3 міста є заповнена майданчиками, які перевантажені, - розповідає міський голова Львова. -  Немає куди везти. Ті ліміти, про які ми говорили на 570 тонн в день – їх нема. На папері вони є, але фактично на сьогодні Червоноград 10 тонн приймає від Львова, трошки Буськ приймає, трохи Новояворівськ. Більше нема, може ще 1-2 машини».

Як раніше писав 032, у п’ятницю, 21 квітня, за участю віце-прем’єр-міністра України у Львові було підписано Меморандум про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з ТПВ, які утворюються у Львові.

Згідно з меморандумом сміття зі Львова мають приймати майже 19 міст Львівщини впродовж наступних двох років. За цей період міська влада Львова сподівається збудувати сміттєсортувальний комплекс.

Нагадаємо, що у четвер, 27 квітня, під час засідання сесії ЛМР, депутати проголосували за виділення понад 20 млн грн містам, які погодились приймати сміття зі Львова. А ще раніше, 25 квітня, депутати Львівської облради виділили 15 млн містам, які підписали меморандум про вивіз сміття зі Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...