• Головна
  • Львівводоканал обіцяє погасити борги
15:11, 2 липня 2012 р.

Львівводоканал обіцяє погасити борги

ЛМКП «Львівводоканал» виконає свої зобов’язання перед ПАТ «Львівобленерго». Як зазначив в.о.директора комунального підприємства «Львівводоканал» Степан Пакіж (на фото), борги за поточні платежі накопичились через низьку оплату за надані послуги у червні і категорією «населення», і категорією «бюджетні установи».

Про це повідомляє прес-службі ЛМР.

Нагадаємо, сьогодні «Львівводоканал» повідомив про заборгованість ПАТ «Львівобленерго» у сім мільйонів гривень.

«Маємо понад 1,3 млн грн боргів за поточні платежі за червень у такому розрізі: 358 тис – борг населення, 347 тис – борг бюджетних установ, 425 тис – заборгованість промисловості, 360 тис – борг Львівської залізниці. Багато боргів також має місто Городок – понад 160 тис грн.

З «Львівобленерго» сьогодні досягнуто домовленості про термінове погашення боргу за минулий місяць. Наразі ми відімкнули Львівську залізницю, а також понизили тиск подачі води в місто Городок. Зараз здійснюємо усі заходи щодо здійснення оплати за воду.

Станом на зараз ряд об’єктів «Львіводоканалу» відключили. Але з «Львівоблернерго» є домовленість, що до кінця тижня ми оплатимо усі борги за червень, а до кінця липня розрахуємось за надані послуги у липні та за усі борги, які були у підприємства станом на 1 січня 2012 року.

Ми також подали документи у Мінрегіонбуд щодо відшкодування за доставку води з дальніх районів. Вже 2 місяці чекаємо погодження. Сума відшкодування мала б становити 6,8 млн грн», - зазначив в.о.директора ЛМКП «Львівводоканал» Степан Пакіж.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...