• Головна
  • Набудували: вздовж лінії Сихівського трамвая почали хилитися електроопори
16:11, 20 квітня 2017 р.

Набудували: вздовж лінії Сихівського трамвая почали хилитися електроопори

На лінії Сихівського трамвая, яку помпезно відкрили у Львові 17 листопада минулого року, вже виявили певні проблеми. Вздовж трамвайної колії на Сихові похилилися електроопори.

Як розповів у коментарі кореспонденту 032.ua речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, мова йде про опори на яких тримається контактна мережа. Наразі залишається невідомим через що виникла подібна ситуація та хто за це відповідатиме. Досліджувати проблему будуть незалежні експерти.  

"Цей недолік, який було виявлено, його усунуть. Трамваї, як курсували так і будуть курсувати. Буде проводитись незалежна експертиза, яка з’ясує, чому виникла така ситуація", - зазначив Бондар. 

Зауважимо, що наразі нашому виданню не вдалося отримати коментар від керівництва "Львівавтодору", яке було замовником будівництва трамвайної колії на Сихові. 

Нагадаємо, що реалізація грандіозного проекту мерії Львова "Трамвай на Сихів" тривала із 2007 року. Трамвай №8 почав курсувати на Сихів 17 листопада минулого року. Проект реалізовувався за фінансової підтримки від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн. євро.

Спочатку трамвай №8 курсував від площі Соборної 

Читайте також на нашому сайті: 

На вулиці Івана Франка кардинально змінять схему дорожнього руху: подробиці (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...