• Головна
  • Види чоловічих ременів та як їх підібрати?
Реклама
10:46, 1 березня 2017 р.

Види чоловічих ременів та як їх підібрати?

Реклама

Нажаль, у розпорядженні чоловіків э досить небагато аксесуарів, які здатні внести деяку різноманітність в їх повсякденний образ. Чоловіча мода як правило э набагато консервативною, тому представникам сильної статі не потрібно часто міняти свій гардероб. Цей факт змушує їх ретельніше ставитися до вибору речей. Деякі можуть проносити один і той же ремінь 15 років, а інші мають цілу колекцію ременів різних стилів та забарвлень. Так як же не помилитися з вибором і купити гідну річ, з якою ви будете нерозлучні кілька років?

Види чоловічих ременів

Якщо не вдаватися в подробиці, то існує всього два основних стилю одягу – класичний і стиль «кежуал», і ремінь не виняток в обох випадках. Чим же вони відрізняються? Для того щоб це з'ясувати, необхідно зрозуміти один принцип – всі класичні речі мають строгі форми, крій, стримані кольори і невелика кількість деталей. Шкіряні чоловічі ремені є дуже вважливою частиною чоловічого гардеробу, бо він надає вашому образу вишуканість та неповторність.

Стиль «кежуал», або неформальний стиль, здатний відобразити вашу індивідуальність, а значить, має на увазі незвичайну форму, матеріал і сміливі кольори. Цей стиль досить різноманітний, він охоплює багато видів одягу та фірм які його виготовляють. Зараз багато молодих чоловіків обирають саме цей стиль, він є досить новим на та вже дуже популярним.

Як підібрати чоловічий ремінь?

Будь який шкіряний виріб в першу чергу необхідно перевірити перед покупкою. Адже всім відомо правило про те, що чим якісніше буде матеріал виробу, тим краще виглядає річ і тим довший термін буде її служби, що власне кажучи вам і треба. Зробити це краще так, при виборі шкіряного чоловічого ременя, просто проведіть нігтем по внутрішній стороні ременя. Якщо слід залишиться, значить, шкіра м'яка і якісна. Стара і тверда шкіра такий тест не пройде – не варто брати виріб з такого матеріалу, власно кажучи, цей тест підходить і на жіночі ремені зі шкіри. Стирчать нитки? Неякісний шов? Навіть не сумнівайтеся, такий ремінь навряд чи прослужить вам довгий час, це скоріш за все будуть гроші на вітер.

Види чоловічих ременів та як їх підібрати?, фото-1

Яких правил треба дотримуватись, щоб вибрати якісний шкіряний чоловічий ремінь?

Класичний чоловічий ремінь:

Ширина: середня, та вузька,.

Колір: коричневий або чорний.

Матеріал: шкіра або штучна шкіра.

Пряжка: сріблястого, іноді золотистого або мідного кольору. Повинна бути невеликого розміру і прямокутної форми;

Повсякденний, або неформальний чоловічий ремінь:

Тут обмеження існують хіба що у вашій фантазії або смаку. Ремінь може бути плетеним, тканинних, у вигляді мотузки або з незвичайним принтом.

Як визначити розмір чоловічого ременя?

Досить складно визначити розмір чоловічого ременя, особливо в тому випадку, якщо він вибирається в якості подарунка і, звичайно ж, без участі чоловіка якому він призначений.

Правильний орієнтир вам дадуть наступні поради:

Візьміть розмір талії джинсів, а потім збільште його на пару пунктів. Наприклад, якщо ви носите (або одержувач подарунка носить) 34 розмір, то ремінь слід вибирати 36-38 розміру. Визначити довжину за допомогою множення, треба так, вам треба розмір помножити на 2,54. Так виходить, що 38-ий розмір – це близько 95. Врахуйте, що цей розмір вимірюється в дюймах, але знати його корисно, так як більшість хороших брендів, що виробляють ремені, американські. Існує єдине правило в питанні про те, якої довжини має бути чоловічий ремінь: «хвіст» не повинен доходити до другої шлевкі джинсів або штанів.

Як диктує стиль, ідеальним за розміром буде той ремінь, який дотримується всі перераховані вище умови і при цьому застібається на третю або другу дірку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...