• Головна
  • Алкоголь з доставкою у Львові - Світ напоїв
Реклама
11:38, 1 березня 2017 р.

Алкоголь з доставкою у Львові - Світ напоїв

Реклама

Львів – це місто гурманів. Воно славиться своєю національною кухнею і відмінною кавою. Зрозуміло, хороший алкоголь жителі міста теж цінують. У місцевих закладах можна спробувати якісне пиво, ель і брагу, лікери власного приготування, медовуху. Вибір вина в кафе, ресторанах і спеціалізованих магазинах міста теж непоганий – можна знайти і колекційні сорти, і домашню продукцію.

Щоб придбати елітні алкогольні напої, в Львові зовсім необов'язково залишати свій будинок. Ви можете оформити замовлення на доставку алкоголю в інтернет-магазині Svit-napoiv.ua. Він належить компанії «Європа-Контакт», яка існує на ринку вже більше двадцяти років. Вона добре відома і за межами Львова. Компанія «Європа-Контакт» реалізує продукцію не тільки за допомогою Інтернету, а й через власну мережу ресторанів, роздрібні магазини.

Інтернет-магазин «Світ Напоїв» пропонує велику різноманітність алкогольної продукції. У каталогах ви знайдете шампанське, пиво, вино, чачу, віскі, коньяк, текілу, горілку, ром. Вся продукція оригінальна. Ви можете запитати сертифікати, щоб переконається в цьому.

Алкоголь з доставкою у Львові - Світ напоїв, фото-1

Магазин «Світ Напоїв» пропонує імпортний алкоголь і напої вітчизняних брендів. Крім того ви можете замовити продукцію власного виробництва «Європа-Контакт».

Крім алкоголю в «Світ Напоїв» можна відразу ж замовити закуску – різні делікатеси, сири, солодощі. Купивши все, що потрібно для святкового столу в одному online-магазині, ви зможете непогано заощадити на доставці. Щоб вона вийшла абсолютно безкоштовною, потрібно скупитися на суму від одної тисячі гривень. У разі якщо покупка обійдеться дешевше, доставка здійснюється кур'єром компанії «Нова Пошта», згідно з її тарифами.

Сервіс доставки алкоголю заощадить вам немало часу, що особливо важливо напередодні свята. Ви зможете зайнятися іншими організаційними моментами.

До того ж доставка зручна для тих, у кого відсутня власний автомобіль. Довезти велику  партію алкоголю в громадському транспорті буде непросто, ви ризикуєте розбити дорогі пляшки. Ну, а досвідчений кур'єр організовує безпечне і оперативне перевезення напоїв по місту.

Не варто думати, що «Світ Напоїв» - інтернет-магазин тільки для заможних людей і гурманів. Алкоголь класу «економ» теж представлений в його каталогах. Якщо вас цікавлять недорогі напої – сортуйте товари на сайті за ціною і знайдете чимало вигідних пропозицій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...