• Головна
  • СБУ пов’язує сьогоднішню провокацію на Львівщині із діяльністю російських спецслужб
17:02, 29 березня 2017 р.

СБУ пов’язує сьогоднішню провокацію на Львівщині із діяльністю російських спецслужб

Керівник Управління СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук впевнений, що за організацією провокації, яка відбулася сьогодні, 29-го березня поблизу населеного пункту Гряда, стоять російські спецслужби. 

Про це Андрейчук заявив під час сьогоднішнього брифінгу із журналістами, інформує кореспондент 032.ua. 

Керівник СБУ Львівщини впевнений, що акція могла б набути зовсім іншого масштабу, якби не спільні дії СБУ та Нацполіції Львівщини.

"За цими подіями на Західній Україні стоять російські спецслужби. Ми вже бачимо чітку паралель: вночі відбувся постріл з гранатомета РПГ-26 по адміністративному приміщенню Генерального Консульства Республіки Польщі у Луцьку і одночасно наступний крок – провокативна акція на Львівщині, - зазначив Віктор Андрейчук.

Як відомо, сьогодні. 29-го березня, близько 150 людей перекрили частину траси Львів-Рава-Руська поблизу села Гряда. Люди тримали у своїх руках антиукраїнські плакати на яких закликали захистити поляків, які проживають на території Львівщини. Більшість учасників були неповнолітніми, а за інформацією поліції, всі учасники отримали від організаторів акції 50-100 гривень.

Читайте також на нашому сайті: 

Привіт із 90-х: школярі на Левандівці тероризують учнів ПТУ, вимагаючи від них платити данину за навчання на їхній території.

Афера століття: як Львівська міськрада намагається повернути вкрадену комунальну нерухомість і чому ці приміщенні знову перепродають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...