• Головна
  • В поліції розповіли подробиці сьогоднішньої провокації на Львівщині
15:10, 29 березня 2017 р.

В поліції розповіли подробиці сьогоднішньої провокації на Львівщині

Правоохоронці вже з’ясували, хто стоїть за організацією сьогоднішньої провокації поблизу села Гряди, де більше сотні людей із антиукраїнськими плакатами перекрили трасу Львів-Рава-Руська.

Як розповів під час брифінгу із журналістами начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Валерій Середа, в акції поблизу українсько-польського кордону взяли участь близько 150 людей, інформує кореспондент сайту 032.ua. Правоохоронці мають докази того, що люди  отримали винагороду у розмірі 50-100 гривень за свою участь у мітингу. Вони принесли із собою антиукраїнські плакати на яких були гасла: "Припиніть геноцид поляків в Україні".

"Серед учасників мітингу були школярі віком 13-14 років, а також наші "клієнти", які мають наркотичну залежність. Жодного поляка я там не побачив. Все було дуже гарно сплановано. Дійсно, ми цього разу дозволили учасникам організувати цей мітинг. І тепер ми затримали цих людей, будуть порушуватись кримінальні провадження, в тому числі за розпалювання міжетнічної ворожнечі. Очевидно, російським спецслужбам дуже хочеться розхитати ситуацію у західному регіоні", - розповів Валерій Середа.

Нагадаємо, що сьогодні, 29-го березня, поблизу села Гряда відбувся антиукраїнський мітинг. Учасники акції із антиукраїнськими плакатами перекрили рух на частині траси Львів-Рава-Руська. 

Читайте також на нашому сайті:

Поблизу Львова зіштовхнулись чотири автомобілі: відео з місця події та подробиці.

Афера століття: як Львівська міськрада намагається повернути вкрадену комунальну нерухомість і чому ці приміщенні знову перепродають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...