• Головна
  • У Львівській області судитимуть голову районної медкомісії за вимагання хабара
20:00, 29 березня 2017 р.

У Львівській області судитимуть голову районної медкомісії за вимагання хабара

Прокуратура завершила досудове розслідування щодо голови районної МСЕК КЗ ЛОР «Львівський обласний Центр медико-соціальної експертизи», яку було затримано під час одержання хабара.

За інформацією прес-служби прокуратури Львівської області, медика було викрито на хабарі слідчими управлінням ГУ НП у Львівській області спільно із оперативними працівниками УСБ України у Львівській області.

Встановлено, що голова районної медкомісії отримала неправомірну вигоду в розмірі 4 тис. грн. за нестворення штучних перешкод при проходженні громадянином комісії щодо встановлення групи інвалідності. Після отримання неправомірної вигоди її було затримано працівниками правоохоронних органів.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) уже скеровано для розгляду у Шевченківський районний суд м. Львова.

У прокуратурі зазначають, що голові районної медкомісії загрожує покарання аж до позбавлення волі строком на 4 роки та позбавленням обіймати відповідні посади на строк до 3 років.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...