• Головна
  • Де у Львові тривають поточні ямкові ремонти доріг: перелік
15:00, 26 березня 2017 р.

Де у Львові тривають поточні ямкові ремонти доріг: перелік

У Львові тривають ямкові ремонти доріг. Практично кожна дорога і вуличка Львова потребує, якщо не капітального, то хоча б ямкового ремонту.

Тож у кожному районі вже поремонтували кілька доріг. Про це інформує прес-служба львівської міськради.

Залізничний район:
у Залізничній районній адміністрації повідомили, що провели поточні ямкові ремонти доріг на вул. Широкій, вул. Сяйво, вул. Виговського, вул. Левандівській. А також відремонтували дорогу на Білогорщу.

Личаківський район:
тут поремонтували дороги на вул. Старознесенській, вул. Личаківській, вул. К.Левицького.

Сихівський район:

Як зазначив Віктор Західний, начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації, тут провели ямкові ремонти на вул. Навроцького, вул. Драгана та вул. Хуторівка.

Франківський район:
за словами голови Франківської районної адміністрації Тараса Гниди, у цьому районі вже частково провели ремонтні роботи на вул. Науковій, вул. Княгині Ольги, вул. Тролейбусній, вул. Трускавецькій. Також тривають поточні ремонтні роботи на вул. Любінській, вул. Окружній та вул. Копистинського. Планують також перейти до ремонту доріг на магістральних вулицях.

Шевченківський рійон:
за інформацією Шевченківської районної адміністрації тут провели поточні ямкові ремонти доріг на вул. Липинського, пр. Чорновола, вул. Грінченка. Сьогодні планують розпочати ремонт на вул. Мазепи.

Галицький район:
заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля зазначив, що в цьому районі провели ремонтні роботи на вул. Листопадового Чину, вул. Університетській, вул. Кривоноса, вул. Опришківській, вул. Винниченка, вул. Митрополита Андрея, вул. І.Франка, вул. Дорошенка, вул. Князя Романа та на пл. Різні. Також проводять ремонтні роботи хідників на пр. Шевченка та вул. Міцкевича.

Як раніше писав 032.ua цього року у Львові заплановано масштабні роботи з ремонту доріг. Паралельно із великими проектами, такими, як ремонт вул. Пасічної,  ремонт доріг проводитиметься у всіх районах міста, замовником яких є районні адміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...