• Головна
  • ТОП-5 пісень про Львів, почувши які ви почнете підспівувати
Це цікаво
11:05, 30 березня 2017 р.

ТОП-5 пісень про Львів, почувши які ви почнете підспівувати

Це цікаво

Наше місто здавана оспівували у піснях. Сьогодні, ми підготували для вас добірку 5-ти найпопулярніших пісень про наше місто.

Увага! Не забудьте надіти навушники, якщо ви їдете в автобусі. Якщо ж ви вдома, то збільшіть гучність на своїх колонках.

"Тільку ві Львові".

Знамениту пісню польського джазиста Генріха Варса "Тільку ві Львові" хто тільки не переспівував. Сьогодні найпопулярнішою вона є у виконанні Віктора Морозова та у виконанні тернопільського гурту Los Colorados. Тому ми подаємо одразу два кліпи на вибір:

«Піккардійська терція» «Пісня про Львів».

“Пісня про Львів” увійшла до альбому під назвою “Етюди” гурту і побачила світ порівняно недавно, у 2009 році. Уже наступного року в мережі з'явився кліп на цю пісню режисера Тараса Химича:

Скрябін - То Є Львів.

Хоч пісня Скрябіна про Львів побачила світ, порівняно недовно, у 2013 році, сьогодні її можна сміло назвати однією із найкращих пісень про наше місто. До речі, кліп на цю пісню теж дуже цікавий:

Плач Єремії - Мій Львів.

Ще одна пісня, яка користується популярністю у львів'ян – це пісня “Мій Львів” у виконанні українського концептуального рок-гурту “Плач Єремії”.

Тарас Гаврик - Львів. Я люблю ТБ.

Львівський співак Тарас Гаврик кілька років тому створив пісню "Львів. Я люблю ТБ". У 2015 році він презентував кліп на цю пісню у якому знялося понад 50 львів'ян.

Читайте також на нашому сайті:

Чорний, червоний або зелений: найцікавіші заклади Львова, де готують різнокольорові бургери.

Авторка матеріалу Ірина ТРУШ. 

Повне або часткове копіювання цього матеріалу без дозволу редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...