• Головна
  • "Мамо, а де парк?" Львів'яни вийшли на пікет проти незаконної забудови у парку "Знесіння" (ВІДЕО)
12:07, 14 березня 2017 р.

"Мамо, а де парк?" Львів'яни вийшли на пікет проти незаконної забудови у парку "Знесіння" (ВІДЕО)

14 березня кілька десяток львів'ян влаштували пікет під стінами Львівської міськради.

Як повідомляє кореспондент 032.ua, таким чином активісти намагалися привернути увагу жителів міста до скандального “готельно-рекреаційного комплексу”, який хочуть побудувати на території парку “Знесіння”.

Нагадаємо, 20 лютого Господарський суд Львівської області задовольнив позов військової прокуратури Західного регіону про визнання недійсним договору оренди землі та витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки, що розташована на вулиці Довбуша 15 у парку "Знесіння" та  перебуває під охороною ЮНЕСКО. Також суд заборонив здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи, а також наклав арешт на спірну земельну ділянку.

Водночас, 2 березня, за інформацією прес-служби військової прокуратури Західного регіону України, військова прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом умисного невиконання ТзОВ «Архібуд» та іншими третіми особами ухвали господарського суду Львівської області від 20 лютого 2017 року, яка того ж дня набрала законної сили.

Як раніше писав 032.ua, наприкінці 2008 року між Львівською міською радою та ТОВ «Архібуд» був укладений договір оренди цієї ділянки площею 2,89 га, на якій було розпочато будівельні роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...