• Головна
  • Стали відомі подробиці затримання автобуса із пасажирами, які прямували на антиукраїнський мітинг до Польщі
12:30, 14 березня 2017 р.

Стали відомі подробиці затримання автобуса із пасажирами, які прямували на антиукраїнський мітинг до Польщі

У львівській поліції розкрили подробиці затримання автобуса з мешканцями Львівщини, які прямували на кордон із Польщею, аби влаштувати там провокації.

Про це 032.ua повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Так, за словами начальника ГУ Національної поліції Львівщини Валерія Середи, автобус із 35 пасажирами, серед яких були 14 неповнолітніх, зупинили на трасі поблизу Мостиська за порушення ПДР.

"Під час складання протоколу на водія, один із пасажирів почав поводитись неадекватно, від нього було чути запах алкоголю. Поліцейські з’ясували, що це 39-річний мешканець Києва, уродженець міста Жовква, раніше судимий за крадіжки", - розповів Середа.

Кірм того, правоохоронцям вдалося з’ясувати, що усі пасажири цього автобуса - громадяни України. Люди везли з собою плакати із провокативними написами, а сам пасажирський транспорт супроводжували ще десять чоловіків, які їхали у двох автівках.

За словами людей, всі вони їхали на кордон із Польщею, аби провести там мітинг.

Нагадаємо, як повідомляв раніше сай 032.ua, 11 березня вандали на території кладовища в селі Підкамінь Львівської області, понищили пам'яники загиблих поляків, розмалювали і залили червоною фарбою пам'ятні хрести і меморіальні таблички  порозкидали лампадки та понищили довколишню територію.

А згодом стало відомо про затримання автобуса із пасажирами, які прямували на кордон із Польщею з плакатами, де містилися провокативні написи. За попередньою інфрмацією, люди за гроші повинні були влаштувати мітинг про ніби-то негативне ставлення українців до поляків на території Львівської області. 

Керівництво Львівщини вбачає у цьому намагання спецслужб країни-агресора розхитати ситуацію на Заході України та посварити український та польські народи. 

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові під час застілля чоловіка поранили ножем.

Андрій Садовий прокоментував свою зустріч із президентом України Петром Порошенком: відео та фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #автобус #мітинг #поліція #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,78
EUR
42,60
42,70
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...