• Головна
  • Яким буде цьогоріч Великодній ярмарок (ФОТО)
16:44, 7 березня 2017 р.

Яким буде цьогоріч Великодній ярмарок (ФОТО)

За попередньою інформацією цього року Великодній ярмарок проходитиме з 7 квітня до 13 травня на проспекті Свободи (перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької). Проте точної дати наразі організатори назвати не можуть.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Організатори обіцяють, що навпроти Оперного театру встановлять величезну квіткову писанку, подібну до тієї, яка була минулого року. 

Яким буде цьогоріч Великодній ярмарок (ФОТО), фото-1


Великодній ярмарок розділять на три частини: гастрономічний сектор, сувенірну продукцію і майстерню.

“З 7 по 23 квітня будуть народні майстри, які проводитимуть майстер-класи, у яких зможуть взяти участь усі охочі. Для цього буде обладнана спеціальна зона” - зазначила Ольга Гренюх, організатор ярмарку.

Яким буде цьогоріч Великодній ярмарок (ФОТО), фото-2


Буде стояти також і ткацька мануфактура.

“Всередині дерев’яного будиночка стоятиме величезний ткацький станок. Там проводитимуться також майстер-класи” - повідомили організатори.

З 1 по 15 травня буде виставка сучасного мистецтва. Львівські митці творитимуть незвичайні інсталяції до Дня міста.
Також буде літературний проект “Весна у віршах”. Так, як Львову присвоїли статус “Місто літератури ЮНЕСКО”, то відомі люди Львова читатимуть вірші молодих львівських поетів, які опісля звучатимуть на ярмарку. А на вихідних проводитимуть літературні вечори та читання казок із знаменитостями.

Також Великодній ярмарок братиме участь у програмі Zero Waste. На території ярмарку будуть встановлені контейнери для всіх типів вторсировини, а також працюватиме станція для збору батарейок, лампочок та кришечок.

До слова, у Великодню п’ятницю ярмарок працювати не буде. Він буде розташований лише на проспекті Свободи, а не як Різдвяний ярмарок на двох територіях: на площі Ринок і проспекті Свободи.

Нагадаємо, Львівська міськрада оголошувала конкурс на проведення та облаштування Великоднього ярмарку. Цього року подалась лише одна компанія “Львівські ярмарки”, вони і організовуватимуть проект.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...