• Головна
  • Дізнайся: хто вивозитиме сміття із твого району
16:35, 1 березня 2017 р.

Дізнайся: хто вивозитиме сміття із твого району

У Львові завершився конкурс на визначення перевізників, які вивозитимуть сміття із районів Львова уже від сьогодні, 1 березня.

Ось, результати конкурсу:

Шевченківський район. 

За інформацією прес-служби ЛМР, Шевченківський район з вивозу сміття обслуговуватиме три компанії: ТзОВ «Санком-Львів», ТОВ «AVE Львів» та ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Франківський район. 

Конкурс на вивезення сміття з Франківського району Львова виграли компанія ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та ТОВ «AVE Львів». Діючою залишається угода з ЛКП «Львівспецкомунтранс». 

На сьогодні у Франківському районі є 256 сміттєвих майданчиків. З них 45% обслуговуватиме компанія ТОВ «AVE Львів», 45% ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та 10% ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Сихівський район. 

Конкурс на вивезення сміття з Сихівського району району Львова виграли 2 компанії – ТОВ «AVE Львів» та ТзОВ «Грінера Україна».

Залізничний район. 

У Залізничному районі діючою залишається угода з ТОВ «AVE Львів», яке обслуговує будинки ЛКП «Граніт». Інші, 6 ЛКП, з 1 березня обслуговує ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Личаківський район. 

У Личаківському районі є 111 сміттєвих майданчиків, це 333 контейнери для сміття. Конкурс на вивезення сміття з Личаківського району Львова виграли компанія перевізники: ЛКП «Львівспецкомунтранс» та ТзОВ «Грінера Україна».

Галицький район.

У Галицькому районі  конкурс на вивезення сміття був проведений ще раніше. Обслуговує район ТзОВ «Грінера Україна».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...