• Головна
  • Земельну ділянку на розі вул. Варшавська-Соснова планують передати місту
14:30, 1 березня 2017 р.

Земельну ділянку на розі вул. Варшавська-Соснова планують передати місту

Виконавчі органи Львівської міськради пропонуватимуть земельну ділянку на перетині вул. Варшавська-Соснова передати місту в обмін на земельну ділянку на вул. Під Голоском.

Про це повідомила директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, інформують у прес-службі міськради. 

Нещодавно до Львівської міської ради звернулось Львівське обласне кооперативне міжгосподарське об'єднання по агропромисловому будівництву "Львівоблагропромбуд", щоб розірвати договір оренди, відмовитись від земельної ділянки та передати її місту. Натомість "Львівоблагропромбуду" хоче, щоб йому передали земельну ділянку на вул. Під Голоском.

У свої заяві "Львівоблагропромбуд" зазначає, що зобов’язується припинити будь-які будівельні роботи в межах земельної ділянки площею 0,3467 га на розі вул. Варшавської – вул. Соснової і після прийняття Львівською міською радою ухвали про затвердження "Львівоблагропромбуд" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском, (навпроти будинку №19), ділянка №3 зарити котлован в межах земельної ділянки на розі вул. Варшавської – вул. Соснової, здійснити благоустрій на вказаній ділянці та повернути місту цю земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, у якому надавалась в оренду.

Нагадаємо, земельна ділянка на розі вул. Варшавська-Соснова перебуває в оренді "Львівоблагропромбуд", яке розпочало там будівництво багатоквартирного будинку. 

8 грудня 2016 року виконавчий комітет Львівської міської ради скасував дозвіл на встановлення будмайданчика для будівництва багатоквартирного будинку у ЖК "Оранж" на розі вулиць Варшавська-Соснова через відсутність державної експертизи, необхідної для початку будівництва.

Втім забудовник подав до суду на Львівську міськраду і мотивував це тим, що має усі необхідні документи для зведення багатоповерхівки.

"Однак забудовник мав дозвіл на зведення триповерхового будинку, натомість розмістив на своєму сайті проект будинку на 10 поверхів", - зазначають у прес-службі Львівської міськради. 

Зазначимо, нещодавно на скандальному будівництві Варшавська-Соснова були сутички між мешканцями і забудовником.

Читайте також на нашому сайті:

Садовий поїхав у Варшаву (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...