• Головна
  • Правоохоронців Львівщини підозрюють в розбійних нападах та викраденні 14 000 доларів
19:08, 13 лютого 2017 р.

Правоохоронців Львівщини підозрюють в розбійних нападах та викраденні 14 000 доларів

Слідчими прокуратури Львівської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою у вчиненні працівниками кримінальної поліції ГУНП у Львівській області злочинів, пов’язаних з перевищення службових повноважень та розбійними нападами.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області. 

За попередніми даними, п’ятеро правоохоронців у липні та листопаді минулого року вчинили два розбійні напади. При цьому, стражі правопорядку пограбували потерпілих на суму понад 14 000 доларів. Один із підозрюваних поліцейських наразі перебуває у розшуку. 

В грудні минулого року правоохоронців затримали. Їм оголосили про підозру та обралм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Однак згодом продовжити строк дії запобіжних заходів органам прокуратури не вдалося - затриманим, поряд із триманням під вартою визначили,  як альтернативу, можливість внесення кожним із підозрюваних застави в розмірі майже 130 000 гривень. 

Втім, слідчі прокуратури в лютому 2017 року повідомили затриманим про підозру у вчинення інших тяжких і особливо тяжких злочинів. Клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою було подано повторно, при цьому наголошено на відсутності підстав для застосування до них альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави.

Однак, сторона захисту на такий запобіжний захід подала апеляційні скарги, які у вівторок, 14 лютого, за участі прокурора розглядатимуться в апеляційному суді Львівської області.

Наразі  вирішується питання щодо інкримінування вказаним особам кваліфікуючої ознаки - вчинення злочинів в складі організованої групи.

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові пограбували лідера гурту "Тартак" Олександра Положинського.

У Львові злодій пограбував квартиру та зґвалтував жінку (ФОТО).

У Львові автомобіль протаранив огорожу дитячого садка: фото з місця події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,83
EUR
42,81
43,10
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...